Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak połączenia z serwerem.

nim97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem. Po  z patchowaniu dzisiaj gry, wbiłem, zalogowałem się i wyskoczył mi komunikat, łaczenie z serwerem i tak cały czas. Potem wyskakuje jakiś error i gre można już tylko wyłączyć.

Jakieś rady?

Opublikowano

No mi ładuje i nic, w dodatku konto zbanowane, a bez hacków/modów, Siemano NEXON HIO HIO.

Wgl. na mega phonach lecą texty na Nexona co zrobił z tą grą itp. nie jesteśmy sami, że nie możemy do gry się dostać - czekamy. XDDDDDDDDDDDDDD

[*]

Opublikowano

Nie przejmuj się ponieważ ja od trzech dni nie mogę wejść na serwer ponieważ zaraz dostaje kicka.

Opublikowano

Nie, ale jak zagrałem jedną runde wyskoczył komunikat że wyłączają znowu serwery i że bardzo przepraszają, niezły burdel się dzieje :D 

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Żołnierze,

Niedługo rozpoczniemy pilną przerwę techniczną.

Prace rozpoczną się o godzinie 20:00, a zakończenie prac przewidujemy na godzinę 20:30 CEST.

Z góry przepraszamy za wszelkie spowodowane tym niedogodności.

Dziękujemy za wyrozumiałość,
Combat Arms Europe Team

--------------------------------------------------
Opis: Nagła przerwa techniczna
Data: 23.07.2014
Czas trwania: 20:00 - 20:30 CEST

Powaliło ich do końca.. Niedość, że zwalili grę to kolejna przerwa.. No to potem 21, 21.30 i 22? :)

Opublikowano

Dobra, naprawili. Jednak nadal mam pewien problem. Podczas gry, wyrzuca mnie do pulpitu i wywala ten błąd : http://prntscr.com/45ldd. Jak wypada na typową amebe informatyczną, wciskam ok i gram dalej. Po którymś razie wyrzuca mnie do lobby, wszystko jest tak jak bym miał crasha i nic więcej zrobić nie mogę. Trochę czytałem o tym błędzie, ale tam ludzie piszą ze to jest problem z steam... Ratujcie ludzie

Opublikowano

Dobra, naprawili. Jednak nadal mam pewien problem. Podczas gry, wyrzuca mnie do pulpitu i wywala ten błąd : http://prntscr.com/45ldd. Jak wypada na typową amebe informatyczną, wciskam ok i gram dalej. Po którymś razie wyrzuca mnie do lobby, wszystko jest tak jak bym miał crasha i nic więcej zrobić nie mogę. Trochę czytałem o tym błędzie, ale tam ludzie piszą ze to jest problem z steam... Ratujcie ludzie

Nie działa screen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...