Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zła wiadomość

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym was poinformować że nexon nie wymienił kluczy na te nowe ;/ + brak nagród w inboxie za wygraną spidersów i do tego w sklepie nie ma wogóle broni za nx tylko jakieś skrzynki, są bronie na wypożyczenie na 1 dzień ale tylko za gp :(

Opublikowano

up u mnie się chwile łączy i potem mogę wbić tylko na fotroxa na serwer platinum nie da rady jakiś error wywala.

Opublikowano

Cześć chciałbym was poinformować że nexon nie wymienił kluczy na te nowe ;/ + brak nagród w inboxie za wygraną spidersów i do tego w sklepie nie ma wogóle broni za nx tylko jakieś skrzynki, są bronie na wypożyczenie na 1 dzień ale tylko za gp :(

Sa bronie za NX. Klikasz w skep i masz . Nagrody tez sa , ale na ca wchodzi tyle osob , ze wszystko zamula

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No lagi są masakryczne, trzeba czekać.. Ponad 3 miliony osób wbije do CA na raz i co? I lagi. Są bronie za NX klikasz w "Shop" i masz zakładki.. "Rental"  - "Shop" i coś jeszcze.. No ale wolałem starego Combata.. Teraz to przewalili z tym do końca.. Na dodatek nie ma kluczy do tych Ghostów.. I co, na 7 dni max z tego lecą? Bez przesady..

Opublikowano

Widocznie Combat Arms schodzi na psy .....

@ dość że robią taką długą przerwę to nie umią zadbać jeszcze o to by wszystko było dodane lub tez ujęte .... robią to na "odpierdziel"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...