Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Permissions.yml na serwer minecraft z rangami: Wlasciciel WspWlasciciel HeadAdmin Admin JuniorAdmin Moderator Budowniczy Svip Vip Gracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

essentials factions ComandBook antirelog authme  automessage  autosaveworld AZRank barapi buttonteleport chatmanagerplus chestshop citizens clearlag combatlog cookiemonster craftbook CustomServerMessages dropstone drugs eaststone  ECFlameThrower FastCraft FigAdmin foundboxxc ichat iconomy magicCarpet mchatsuite mineresetlite mobarena multiverse-core multiverse-portals MyCommand nocheatplus nopi noswear otherdrops PayInItemsForGuild permissionsEx playerheads pvplevels RandomLocationButton ScoreboardStats simplespleef skript starterKit  supersmelter  thearcher timeismoney trade TreasureChest treeassist VirtualPack worldborder worldedit worldguard za duzo xD 

Opublikowano

Witam nie które z tamtych pluginów można zamienić na skrypty np taki ClearLagg bo zżera dużo Ramu :)

NoPl też można w skrypcie dać :) 

pozdrawiam :D

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Alanix ty jesteś ogar? Robi serw a tak banalnych rzeczy nieumie. Żal mi ciebie . Prosi tylko ludzi o takie coś . Od takiego czegoś to się ma technika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...