Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teoria kategoria B

Neneko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze : )

Tak się składa, że jutro piszę egzamin i trzeba się wziąć za naukę. Macie może jakieś sprawdzone strony z testami, bo na te które wchodziłem nie są za bystre. Dzięki. 

Opublikowano

/\ właśnie. do podręcznika zazwyczaj jest również dołączona płytka, gdzie można robić testy.

Opublikowano

Najlepiej się uczyć z podręcznika który dostałeś. 

Coś ty, najlepiej z płyty dołączonej tak jak up napisał

Opublikowano

Coś ty, najlepiej z płyty dołączonej tak jak up napisał

Co ci da, że nauczysz się odpowiedzi, na pytania, których i tak nie będzie na egzaminie?

RAsfepN.png
Opublikowano

Co ci da, że nauczysz się odpowiedzi, na pytania, których i tak nie będzie na egzaminie?

Było wiele podobnych.

Opublikowano

Ostatnio zdawałem teorie na Odlewniczej w Wawie i ucz się z płyty najlepiej tak :)

Kierowca Doskonały - Sam miałem i jest BARDZO DOBRA nawet pytania z płyty czasami były identyczne jak na egzaminie państwowym, nawet filmy takie same. 

http://selkar.pl/kierowca-doskonaly-b-2013-podrecznik-kierowcy?from=google-pla&gclid=Cj0KEQjwur2eBRDtvMS0gIuS-dYBEiQANBPMR9EjDCvwLi4xCTHX-e37UFMBD7ta813YCW1e2ql7gFUaAtao8P8HAQ
Opublikowano

/\ właśnie. do podręcznika zazwyczaj jest również dołączona płytka, gdzie można robić testy.

kierowca zawodowy, hjaha ;d 

//

nawet einstein się godzinę przed nie nauczy

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co w ogóle ktoś musi się tego uczyć, ja się tego nigdy nie uczyłem a znam wszystkie przepisy.

Jak jeździcie z rodzicami gdzieś nie obserwujecie jazdy itp? Nie potraficie wydedukować sobie jak powinniście się zachować na trasie?

Potem się dziwić, że gdy gwałtownie ktoś zahamuje to automatycznie mamy wypadek. 

0LsM05U.png

Opublikowano

Od kiedy na rower trzeba teorie zdawać?

na rower też zdaje się teorię, za każdym razem

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co w ogóle ktoś musi się tego uczyć, ja się tego nigdy nie uczyłem a znam wszystkie przepisy.

Jak jeździcie z rodzicami gdzieś nie obserwujecie jazdy itp? Nie potraficie wydedukować sobie jak powinniście się zachować na trasie?

Potem się dziwić, że gdy gwałtownie ktoś zahamuje to automatycznie mamy wypadek. 

W moim rodzinnym mieście np. nigdy nie było dużych skrzyżowań z tramwajami :) Uczysz się też podstaw pierwszej pomocy (chyba że masz rodziców którzy pracują w jednostce ratowniczej i jeździsz z nimi na akcje ;) ).

Nie da się wydedukować tego o której godzinie należy zmienić światła z dziennych na mijania (w lecie zmrok zapada znacznie później).

Jeżeli to wszystko wiesz, to warto to sobie utrwalić i sprawdzić się w praktyce, bo pytania na egzaminie bywały podchwytliwe.

Jak ja zdawałem prawko to dostałem takie kartki z przykładowymi zestawami pytań (takie "fiszki" tylko b5 :P ). Zabierałem sobie jedną albo dwie do szkoły albo czytałem przed snem czy kompem. Dopiero potem robiłem testy z płytki i z neta. Zapamiętywałem pytania i tyle. Z teorii wyszedłem jako drugi, zdana bezbłędnie. Sposób sprawdzony, szczególnie jeżeli jesteś wzrokowcem.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...