Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem WarCode

MeSSiLegend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz grę od nowa. Prawdopodobnie jakieś pliki się źle pobrały.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Pobrałem i nic to nie dało ;c

Czasami sie tak dzieje poprostu wchodz w is do wscieku i ci wejdzie przynajmniej ja tak robie ;) ale to nie twoj blad tylko warcoda

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Pamiętam ten błąd, był on w starych plikach Montany. Ah, no zaraz chwileczkę... Jeszcze chwila, a zapomniałbym, że oni z nich korzystają. Wracając do tematu. Problem stoi po stronie serwera gry i wymaga wprowadzenia kilku poprawek w kodzie. Innymi słowy, nic z tym nie zrobisz. :unsure:

Opublikowano

Tak ci się tylko wydaje... Każdy prędzej czy później napotka na ten właśnie błąd. Pamiętam jak ja nie dowierzałem osobom, które ciągle miały jakieś problemy i się nawet z nich śmiałem. Wszystko się skończyło w momencie, gdy zacząłem nieustannie na jakieś trafiać. Dopiero wtedy uświadomiłem sobie, że te osoby nie kłamały i wziąłem się za poprawki w kodzie źródłowym.

Opublikowano

Dzięki. Temat do Zamknięcia.

Autor otrzymał swoją odpowiedź, więc nie potrzebna jest dalsza dyskusja. Zamykam.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...