Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spadek wydajności

Arbesylian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakiś czas temu było dobrze wszystko chodziło na moim złomie po 30 fps przy romowie na skype,a ostatnio spadło nawet do 12 fps kiedy mam skype wylaczone skacze od min.20 do 35. Komputer wyczyscilem(pozbylem sie kurzu),CCleanerem,odkurzaczem,przeskanowalem go i zdefragmentowałem dyski(2 razy).Nic nie pomogło,macie może pomysł co robić.

Opublikowano

Może sprawdź ten tutorial http://www.mpcforum.pl/topic/714015-jak-zwikszy-ilo-fpsw-w-league-of-legends/

Zmniejsz wydajność grafiki w grze, wyłącz wszystkie niepotrzebne programy z tła i zmniejsz rozdzielczość do np 1024x768. Tak wiem kijowo. Możesz spróbować również gamebooster.

grafike mam na low a cienie wyłączone jedyne programy jakie mam to skype a jeżeli gram sam to nic za chwilę sprawdze gameboostera

Opublikowano

Może jest słaba wydajność komputera? Mi na przykład na Aramie spada do 3-4 (dlatego nie gram aramów XDD)

Opublikowano

Ja mam identyczną sytuację tak samo mi spadają od jakiegoś czasu i niczym nie da się tego naprawić, a dodam że wcześniej miałem 40-50 fps. Nie wiem może to coś z tym patchem ostatnim.

Opublikowano

Razer Game Booster

mi pomaga ;)

mi też pomogło ale 17 fps to wciąż nie to(nadal nie moge uwierzyć jak wszedłem do golda z takimi lagami ale jest coraz cieżej i wole nie grać rankedów bo jeszcze spadne)

Może jest słaba wydajność komputera? Mi na przykład na Aramie spada do 3-4 (dlatego nie gram aramów XDD)

Mi na aramie akurat skacze do 30-40fps

Opublikowano

Rok temu grałem w lola oglądając streama w tle i z włączonym skype majac stałe 60fps. Po wejściu s4 tak sie zaczynało wszystko j**** że bez tego mam ledwo 30fps.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Ma ktoś pomysł co można zrobić ze skype żeby tak nie zmniejszał fps?

Zamień skypa na ts :)

x

Opublikowano

heh, mam podobny problem, tyle że u mnie to działa inaczej. Kiedys było git, ciagle 80 fps, spatchowałem ts3 i teraz zawsze jak go używam mam po 30 fps ?, najlepsze jest to że jak nie włącze ts`a to mam normalne fpsy,  jedyną pomocą jest to że ustawiam niski priorytet dla ts3 ale fpsy nadal są niskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...