Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heroes and Generals - problem z uruchomieniem

Kraszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pobrałem H&G z internetu, z oficjalnej strony. Na steamie wyskakuje jakiś błąd. Gra odpalana jest przez przeglądarkę po zainstalowaniu odpowiedniej wtyczki, mi jednak wyskakuje tylko czarny ekran.

6lily8.jpg

mam zainstalowaną wtyczkę. Próbowałem na chromie, operze i mozilli. Jakieś rady? :C

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić ciasteczka, jeżeli to nie pomoże to prawdopodobnie wina leży po ich stronie nie twojej w takiej sytuacji spróbuj ponownie za jakiś czas.

Opublikowano

Daj raport ze speedtest.pl Zobaczę czy twój ping nie jest za wysoki. 

Stary, co to ma do rzeczy? :O Mi nawet gry nie odpala, człowieku, myśl xD

by ja.

Opublikowano

Stary, co to ma do rzeczy? :O Mi nawet gry nie odpala, człowieku, myśl xD

Ma do rzeczy. Piszesz o problemie z grą online. Mogą być zrywy połączenia czy coś takiego. Zawsze lepiej to sprawdzić i mieć pewność.  Żeby rozwiązać problem wszystkie ewentualności trzeba wykluczać. Jakbyś dał mi ten raport, to bym wiedział czy na 100% jest wszystko w porządku z twoim netem.  

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Dosyć duży.  W spoczynku nie powinno przekraczać 60. 

tsaaa.. Kochanie, zależy m.in. od dostawcy internetu, ilości urządzeń używających sieci... Jest tego dużo. To nie ma nic do rzeczy.

by ja.

Opublikowano

@MCdeCrasher mi normalnie ta strona działa więc to wykluczone że jest coś od nich, spróbuj jeszcze wyłączyć antywirusa jeżeli nie pomoże to może napisz co chcesz od tej strony ? chcesz włączyć grę? jeżeli tak to utwórz sobie skrót żeby ci bezpośrednio z ikonki otwierało grę. 

Opublikowano

@MCdeCrasher mi normalnie ta strona działa więc to wykluczone że jest coś od nich, spróbuj jeszcze wyłączyć antywirusa jeżeli nie pomoże to może napisz co chcesz od tej strony ? chcesz włączyć grę? jeżeli tak to utwórz sobie skrót żeby ci bezpośrednio z ikonki otwierało grę. 

Nie da się zrobic takiego skrotu, w kazdym razie ja nie znam zadnego sposobu. Mi głowna strona też działa, tylko ten launcher online nie odpala. Może zrobię reinstall systemu, już planowałem dawno.

by ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...