Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Loginu

LaaW99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem powrócić do Combata na trochę lecz nie pamiętam paru rzeczy, mianowicie loginu ( kojarzę jakie mogło być) email został pare lat temu zamknięty z powodu włamania ( miałem tam jakieś karty kredytowe etc. Był na interia.pl)  Pamiętam login z gry oraz stare hasło ponieważ konto zostało ukradzione przez Niemca ( wraz z emailem) Pamiętam nicki znajomych , mam ip które używałem wtedy. Myślicie że da rade w jakiś sposób odzyskać to konto? W tamtych czasach podałem fałszywą date urodzenia ponieważ nie miałem 18 lat;/

http://ca-stats.eu/profile/player/LaaWpl

Opublikowano

Zawsze możesz spróbować napisać na support, jest po polsku więc nie będzie problemów.

Opublikowano

Jeśli email został zamknięty są nikłe szanse na odzyskanie konta.

/up po angielsku.

@Valze

Wiem.Chodziło o to że myślę że bardziej profesjonalnie pomoże angielsku support :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Poszło, zobaczymy co mi odpiszą. Niby mam takie szczegóły jak login, stare hasło adres MAC adres IP etc. 

Opublikowano

Jeśli email został zamknięty są nikłe szanse na odzyskanie konta.

/up po angielsku.

Po polsku, nexon wprowadził polskie community.

Opublikowano

Po polsku, nexon wprowadził polskie community.

Chyba nie zrozumiałeś mojego pytania, napisać po polsku czy po angielsku to dla mnie nie problem. Chodziło mi o to że w angielskim supporcie pracują inni ludzie jak w polskim i chciałem wiedzieć gdzie są bardziej łaskawi. Mniejsza, poszło już po polsku a jeśli mi odmówią wyśle jeszcze raz po angielsku:)

Dziękuje wszystkim za pomoc, mam jeszcze jedno pytanie, Ile trzeba czekać na odpowiedz od nich?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...