Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kariera zawodnika

TymonicznyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Problem polega na: A więc, zrobiłem kiedyś karierę (dodam jeszcze że gram w wirtualne kluby), 2 tygodnie temu ją usunąłem, potem zrobiłem następną karierę zawodnika i karierę menedżera.Grałem długo obiema karierami i dużo miałem sukcesów.Dziś wszedłem w swoją karierę zawodnika (kariera menedżera też) ale jej nie było o.O (A w wirtualnych klubach zostały przywrócone stare ustawienia i musiałem od nowa robić). O dziwo...Tamta kariera co robiłem 2 tygodnie temu została przywrócona a ja nie chcę nią grać.Bo wolałem tamte (co mi się usunęły -,-).

Jakiś bug,błąd? A może coś EA nie dopracowało (dodam że to mi się robi z każdymi karierami,sprawdzałem). Z góry dzięki.

u3hu.png

Pomogłem? Daj lajka ;)

Opublikowano

Nie robiłeś przywracania stystemu, ani nie reinstalowałeś fify?

Nie, nic z tych rzeczy.Dodam jeszcze że w fifie 13 tego nie było (jeśli dobrze sięgam pamięcią).

u3hu.png

Pomogłem? Daj lajka ;)

Opublikowano

Jesli masz przechowywanie danych chmurze, zmien na zapis lokalny.

No dobra, a jak zmienić na ten zapis lokalny? Gdzieś w opcjach? ;)

u3hu.png

Pomogłem? Daj lajka ;)

Opublikowano

Musiałeś pousuwać jakoś zapisy gry w moje dokumenty - FIFA 14.

Pewnie tak, bo przed włączeniem fify pokazywał mi się komunikat że miejsce zajęte(czy jakoś inaczej tam pisało) i były 2 opcje do wybrania: przechowywanie w chmurze i usunąć pliki większe niż 5 mb. Zawsze wybierałem tą 2 opcje (ale przedtem nawet jak nie wybierałem tej opcji i tak mi się jakoś usuwało) teraz wybieram Przechowywanie w chmurze. Stworzę nową karierę jak mi się usunie albo coś to napisze.

u3hu.png

Pomogłem? Daj lajka ;)

Opublikowano

Ja mam odznaczone przechowywanie w chmurze, a wszystkie zapisy mam normalnie na komputerze - nie na Origin.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja mam odznaczone przechowywanie w chmurze, a wszystkie zapisy mam normalnie na komputerze - nie na Origin.

No dobra, a jak np. zrobić taki zapis na komputerze a nie na Originie?

u3hu.png

Pomogłem? Daj lajka ;)

Opublikowano

Odznacz przechowywanie w chmurze, a potem zobacz czy zapisy gry będą w folderze Moje dokumenty - FIFA 14.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Odznacz przechowywanie w chmurze, a potem zobacz czy zapisy gry będą w folderze Moje dokumenty - FIFA 14.

Odznaczyłem, wszystkie zapisy są :) Temat można chyba zamknąć.

u3hu.png

Pomogłem? Daj lajka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...