Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki to typ serwera?

pokasyku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się nazywa serwer na którym można budować praktycznie wszędzie, bez żadnych claimów, blokad skrzynek itd. Tak jakby wolny świat.

Grałem kiedyś na takim czeskim serwerze i bardzo mi się spodobał. Jedyne co tam było to teleportacja na spawn i do swojego domku. Czy są tego typu polskie serwery? Jaki to typ serwera? Z góry dzięki za odpowiedź

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest survival, nie ma claimów i wszędzie można budować, fb to są działki więc odpada. Na 100% Survival ;)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Survival, jesteś wolny i robisz co chcesz - budujesz gdzie chcesz, zabijasz co chcesz itd.

Jest sporo takich polskich serwerów, wejdź w publikację i znajdź to co Ci się podoba ;)

Opublikowano

yy jaki FB czysty Survival to jest...

Lecz taki czysty survival to nie bardzo polecam bo zostaniesz okradziony tam bardzo szybko.

Polecam: jCraft

Super serwer jednak wymaga premium co jest w mojej opinii potężną zaletą. Są cuboidy jednak bardzo drogie i raczej nie kupisz couboida np. 100x100x50 (no może kupisz jak masz hajsy)

Nie ma vipów ani itemshopu. Griferzy mają perma na starcie więc twoje domki są bezpieczne. Budujesz prawie gdzie chcesz :D

Oraz: BetonCraft

Survival z RPG Questy u NPC ciekawe tereny i wioski. Cuboid jest ale mały 10x10x10 50x50x50 max chyba. Przyjemnie się tam gra.

wHgO0WT.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...