Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA, a mody cleo? Będzie działać po wgraniu?

TymonicznyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc, mam pytanko posiadam modyfikacje MTA.Czy jeśli wgram mody cleo (byle jakie) to czy MTA będzie mi nadal działać?

Jestem kompletnie zielony...Z góry dzięki ;)

u3hu.png

Pomogłem? Daj lajka ;)

Opublikowano

MTA z modyfikacjami cleo będzie ci działać na luzie dlaczego tak sądzę? ponieważ sam mam dużo modyfikacji cleo i jak odpalam MTA to tylko jest ostrzeżenie jakieś po czym od razu mi się włącza. 

Nie możliwe. MTA blokuje CLEO i nie współpracuje z nim, nie wprowadzaj go w błąd. To nie ma prawa Ci działać, CLEO działa tylko na SA:MP.

Opublikowano

Nie będzie Ci działać żaden mod chyba. Wiem że też texturki jeśli wgrasz na jakiś samochód lub coś innego i serwer też ma inne texturki na to, to jak podejdziesz do tego/spojrzysz na to, to wywali Ci gre. xD

Opublikowano

Nie będzie Ci działać żaden mod chyba. Wiem że też texturki jeśli wgrasz na jakiś samochód lub coś innego i serwer też ma inne texturki na to, to jak podejdziesz do tego/spojrzysz na to, to wywali Ci gre. xD

Nie prawda. Jeżeli podmienisz np. teksturkę bulleta na BMW M3 a na serwerze jest inna teksturka to nic się nie stanie, po prostu te pliki będą współgrały i nie widzę przeciw wskazań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...