Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest po 7/2 winach po unrankedzie bez zadnych mmr

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli dograsz 8-2 powinien być gold 5.

@albicoolvod

kieriowałem każdą gierkę i po 10-0 dostałem się do golda 2 bez problemu. Ktoś pokazywał screena, że po 9-1 dostał się do golda 3, tak więc napisałem coś moich pięknych obliczeń

f1a327ea2f.png

Opublikowano

nie trafi... 8/2 miałem byłem w s3, to zależy od szczęścia. nawet jak wygra 10/0 może być max s1 ew. gold 5 ale to już by musiał grać z jakimś goldem pow. g3.

Opublikowano

nie trafi... 8/2 miałem byłem w s3, to zależy od szczęścia. nawet jak wygra 10/0 może być max s1 ew. gold 5 ale to już by musiał grać z jakimś goldem pow. g3.

ocipiales? za 10/0 dostalem gold 1 na euw wiec nie pierdol xD [ na clear smurfie swiezo wbity 30 ]

Opublikowano

ocipiales? za 10/0 dostalem gold 1 na euw wiec nie pierdol xD [ na clear smurfie swiezo wbity 30 ]

wszystkie gierki na bolu smieciu?

Opublikowano

Kolega wygral 8/2 i jest Braz 2, zalezy to rowniez jak grasz >.<

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Możesz mieć GV/Silver I. Ja dostałem B1, bo słabo rozgrywałem też z unrankeda. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@albicoolvod

kieriowałem każdą gierkę i po 10-0 dostałem się do golda 2 bez problemu. Ktoś pokazywał screena, że po 9-1 dostał się do golda 3, tak więc napisałem coś moich pięknych obliczeń

Wszystkie na BOLu ? Śmieciu.

Opublikowano

W sezonie 3 zrobiłem 8/2 i dostałem Golda 3. Kumpel zrobił 7/3 i dostał S1 ^ ^ wszystko zależy jakich graczy dobierał Ci system.

Opublikowano

W sezonie 3 zrobiłem 8/2 i dostałem Golda 3. Kumpel zrobił 7/3 i dostał S1 ^ ^ wszystko zależy jakich graczy dobierał Ci system.

zrobilem 3/7 i dostalem g1 xD

jak to czyste konto gold powinien byc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...