Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkaniaMT2 - poszukuje Questera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~ ArkaniaMT2 ~

Witam serdecznie użytkowników MPCFORUM. Poszukujemy QUESTERA, który czuje się pewnie w tym co robi.

Oczekujemy :

- dobrą znajomość LUA, 

- napisanie questów, które będą Nam potrzebne,

- trochę wolnego czasu, 

*- sprawny mikrofon i TS3,

Oferujemy :

- dobrą, uczciwą oraz zgraną ekipę,

- dużo wolnego czasu, 

- rangę w grze/forum/ts3, 

- prawdopodobnie parę % z IS, 

Pracujemy na VPS, myślę, że prace nad serwerem będą trwać około 3-4miechów aby nie startować z tak zwanym "gównem"

Oferty proszę składać na :

PW MPCFORUM

EMILE : szelldo@tlen.pl

GG : 41460778

Pozdrawiamy serdecznie Team ArkaniaMT2.

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Opublikowano

k***a kogo ty polecasz dziecko co wyłudza kase na pw za pierdoły debila co nic nie potrafi ? pozdr ...

Takim zachowaniem bardziej stwierdzam, że ty jesteś tym "dzieckiem", nie wiem moze wyłudza nie interesuje mnie to, ale go polecam, bo wiem co potrafi i jak dla mnie najlepszy Quester to @Endymion_

Opublikowano

k***a kogo ty polecasz dziecko co wyłudza kase na pw za pierdoły debila co nic nie potrafi ? pozdr ...

Liczę się ze słowem Cyca więc nie skorzystam z jego usług. ;) 

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Opublikowano

I tak robię jedynie na zamówienie, bo nie chce mi się dołączać gdzieś jeżeli aktualnie Ascarial się tak z*********e kręci.

Nie wiem kto może jako quester z tego forum, tutaj poziom jest żałosny. Najlepiej sam się tego naucz.

Opublikowano

I tak robię jedynie na zamówienie, bo nie chce mi się dołączać gdzieś jeżeli aktualnie Ascarial się tak z*********e kręci.

Nie wiem kto może jako quester z tego forum, tutaj poziom jest żałosny. Najlepiej sam się tego naucz.

@Endymion_ oj powiem Ci, że zdziwiłbyś się bo mamy tutaj paru dobrych questerów pod metin2 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...