Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie przed fake fanpagem.

nidzgorTURKEY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat robię po to żebym po raz kolejny nie padł ofiara oskarzen niejakich selexow i vanoshow o oszustwa.

Ten fanpage bedzie oszukiwal na 100% bo jeszcze wczoraj wieczorem mi sie chwalil ze ma 250 lajkow i bedzie sprzedawal "rare skiny po 50 zl"

nie jestem i nie bylem jego administratorem pozdro600.

im out

Opublikowano

nie wściekaj się tak frajerze że nie chciałem isć z tobą na turcje a fanpage jest nie mój konto steam wgl, jakaś rozmowa, pewnie przeprowadzona sama ze sobą

btw ile kasy zarobiłeś już z loldroppera na aktywowaniu licencji? xD bo ostatnio chwaliłeś się, że dwie osoby kupiły

Opublikowano

nie wściekaj się tak frajerze że nie chciałem isć z tobą na turcje a fanpage jest nie mój konto steam wgl, jakaś rozmowa, pewnie przeprowadzona sama ze sobą

btw ile kasy zarobiłeś już z loldroppera na aktywowaniu licencji? xD bo ostatnio chwaliłeś się, że dwie osoby kupiły

mam wiecej screenow, poczekamy na pierwsze posty "sprzedam skina"

Opublikowano

mam wiecej screenow, poczekamy na pierwsze posty "sprzedam skina"

omg :P dajcie sobie po lisciiu i bedziecie kwita :D

76561198125755300.png

Opublikowano

3014914061189891214890.png6443414061189891214890.png

Obarczaj mnie winą dalej dlatego że nie poszedłem na turasów j****y debilu xD polecam iść do psychologa bo jesteś zbyt nerwowy

dobre screeny, z kolezka pimpem pisales? jebie mnie twoja turcja i twoje interesy :D

Opublikowano

Weście skończcie ten cały cyrk frajerzy. Nie mieszajcie do tego mpc, każdy kto nie sra kasą i ma troche rozumu niczego nie kupi.

nie mieszajcie do tego mpc? nie zamierzam po raz drugi byc oskarzanym "o kradziez kilku tysiecy zlotych" na fake fanpage.

jak chcesz podrabiac screenki to idz na forum painta kolezko landiago,

zrobie drugi temat jak pan landiago rzeczywiscie zacznie scamowac ludzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...