Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mozna uzyc 5 skryptow na jednej postaci ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem tutaj nowy takze prosze o wyrozumiałość . Od 3 dni mam BoL studio i mam pytanie czy mozna uzyc 5 skryptow na jednej postaci ?. Mam 5 skryptow do Ryza i nie wiem czy to sie jakos razem skaluje czy tez tylko 1 skrypt działa bo podczas gry kiedy wejde np odebrac polaczenie ze skeypa ( ogolnie wejde na pulpit podczas gry ) to mam bug splata . Prosze o pomoc ! :D Z gory dzieki ;)

Opublikowano

O dzieki :) Znasz moze jakies najlepsze skrypty do Ryze czy ten jest najlepszy ? :) oczywiscie chodzi mi o free :) Bo VIP chyba jest drogi kupiłbym sb ale jak widzialem to po 400 zł jest chyba to troche szkoda chajsu . :(

Opublikowano

Wielkie dzieki :) teraz wlasnie sprawdzam na botach to fajnie dziala tylko ciagle mi last hituje z Q ale osobicie to nie mam problemow z last hitowaniem samemu bo juz gram rok w lola ( GOLD 5 ) :D Bug Splata mam ciagle no ale trudno :D 

Opublikowano

Wielkie dzieki :) teraz wlasnie sprawdzam na botach to fajnie dziala tylko ciagle mi last hituje z Q ale osobicie to nie mam problemow z last hitowaniem samemu bo juz gram rok w lola ( GOLD 5 ) :D Bug Splata mam ciagle no ale trudno :D

O dobra jest juz ok nie mam bug splatów :D 

Vip jest po 30 zl na miesiąc ;)

10$

Serio ?! jak ogladalem to ludzie pisali ze taki drogi i wgl . To moze chodzilo im o rok ;O a duzo daje VIP ? bo slyszalem ze jest o wiele lepszy on free 

Opublikowano

Vip daje ci dostęp do lepszych skryptów które lepiej przewidują ruch przeciwników i lepiej trafiają skill shootami. Są jeszcze pakiety i płatne skrypty takie jak Evadeee.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...