Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić VIPa do grania na ADC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram głównie na pozycji ADC i zastanawiam się, czy warto jest kupić VIPa do BOLa.

Do tej pory używam tylko SAC: Reborna - zcracowanego - bez VIPa. Przydaję się głównie idealny orbwalking w teamfightach i dobry harass na linii.

Moje pytanie - czy opłaca się kupić VIPa do BOLa? Co mógłby mi dać dodatkowo?

Proszę o odpowiedz doświadczonych bolowców :D Polecą like i gwiazdki w profilu, pozdro ;)

123

Opublikowano

Z darmowych orbwalkerów to SAC:reborn jest najlepszy. Co do vipa opłaca się, o niebo lepsze skrypty, niektóre płatne skrypty są kraken i można je znaleźć w necie ( tutaj nie umieszczamy bo nie wolno ), szybsza aktualizacja bola po patchu. Są świetne skryptu typu ezEvade do dodgowania, Notifeye taki fajny hud na razie za darmo, lepsze skrypty dzięki Prodiction. :D

A co do ADC, to można bo widziałem w necie serie PS series kraken, najlepsze skrypty pod ADC. oczywiście polecam grać innymi postaciami niż ADC będzie więcej frajdy.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Z darmowych orbwalkerów to SAC:reborn jest najlepszy. Co do vipa opłaca się, o niebo lepsze skrypty, niektóre płatne skrypty są kraken i można je znaleźć w necie ( tutaj nie umieszczamy bo nie wolno ), szybsza aktualizacja bola po patchu. Są świetne skryptu typu ezEvade do dodgowania, Notifeye taki fajny hud na razie za darmo, lepsze skrypty dzięki Prodiction. :D

A co do ADC, to można bo widziałem w necie serie PS series kraken, najlepsze skrypty pod ADC. oczywiście polecam grać innymi postaciami niż ADC będzie więcej frajdy.

1. Ale jakie skrypty np? Co by mogły mi dać do ADC poza orbwallkingiem w tf czy harassem i lasthitami, jak SAC:R?
  2. Co do tego dodgowania - jest w SAC;R. Są jakieś lepsze skrypty do dogodowania na VIP?
  3. Notifeye taki fajny hud - wyjaśnij to jakoś, bo nic nie rozumiem - jestem mega zielony xD
  4. Prodiction - co to jest? :D
  5. PS series kraken - co to jest, ponownie? xD To na VIPa, tak?

123

Opublikowano

1. Skrypty na ADC z reguły używają skilli oraz orbwalkują

2. Nie SAC:R nie dodguje, tylko skrypt taki jak Evadeee, ezEvade

3. Masz wgląd na CD ich 4 spelli, co mają wybrane na 1-6 poziomów, cd speli przywoływacza, fow exploit dzięki niemu mówi kiedy przeciwnik recaluje oraz ile hp ma w tym momencie oraz kiedy skończy.

4. Prodiction to jest najlepsza biblioteka, dzięki niej trafiasz skille często

5. Skrypty dla postaci ADC. Na vipa, a crack bo trzeba zapłacić.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

dodgujące skrypty

evadeee,ezevade czyjak to,ivade

w skrócie pokazuje cd'ki przeciwników

wspomaga trafianie skilshotów

skryptyd o poszczególnych marksmanów :)

1. Skrypty na ADC z reguły używają skilli oraz orbwalkują

2. Nie SAC:R nie dodguje, tylko skrypt taki jak Evadeee, ezEvade

3. Masz wgląd na CD ich 4 spelli, co mają wybrane na 1-6 poziomów, cd speli przywoływacza, fow exploit dzięki niemu mówi kiedy przeciwnik recaluje oraz ile hp ma w tym momencie oraz kiedy skończy.

4. Prodiction to jest najlepsza biblioteka, dzięki niej trafiasz skille często

5. Skrypty dla postaci ADC. Na vipa, a crack bo trzeba zapłacić.

Super, dzięki bardzo za odp, poleciał like, jak wyżej i jak za każdą pomocną odp :D

Jak znacie jeszcze jakieś fajne skrypty dla VIP, takie jak jakieś dodgujące czy te cd'eki, to podawajcie przykłady.

A co do tego Evadee - to dla VIP tylko? I to najlepszy skrypt do dodgowania?

123

Opublikowano

Evadeee najlepszy a z darmowych to ezEvade. Tak tylko dla vipów.

Skrypty poszukaj tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-bot-of-legends-status-bola-lista-najprzydatniejszych-skryptow-bol-ze-skryptami-vip-i-free-oraz-jak-wgrac-skrypty-sac/

Dużo ich jest na postacie Cassio, Syndra, Ori, Ryze etc...

Ja głównie ADC w teamie rankingowym, więc skrypty na te postacie powyżej mi średnio przydatne będą :D

Evadeee - trzeba będzie za niego dodatkowo płacić, czy jest jakiś crack do VIP czy coś? Jak trzeba, to ile na ile czasu i czy się opłaca aż tak?

123

Opublikowano

Ja głównie ADC w teamie rankingowym, więc skrypty na te postacie powyżej mi średnio przydatne będą :D

Evadeee - trzeba będzie za niego dodatkowo płacić, czy jest jakiś crack do VIP czy coś? Jak trzeba, to ile na ile czasu i czy się opłaca aż tak?

Evadeee kosztuje grubo ponad 200zł

Co do Evadeee tutaj zamiennik darmowy: http://botoflegends.com/forum/topic/21736-ezevade-yomies-evade-script-now-with-smoothfast-evade-modes-updated-721/

Potrzebują vipa bo używają pakietów.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Evadeee kosztuje grubo ponad 200zł

Co do Evadeee tutaj zamiennik darmowy: http://botoflegends.com/forum/topic/21736-ezevade-yomies-evade-script-now-with-smoothfast-evade-modes-updated-721/

Potrzebują vipa bo używają pakietów.

A ten zamiennik do Evadeee jest groszy o wiele czy coś od samego Evadeee? Nie ma cracków czy czegoś takiego do Evadeee?

123

Opublikowano

A ten zamiennik do Evadeee jest groszy o wiele czy coś od samego Evadeee? Nie ma cracków czy czegoś takiego do Evadeee?

Ten zamiennik zachowuje sie bardziej naturalnie niz evadeee (tzn. jak czlowiek) a nie odstaje od niego za bardzo. Tak, w internecie jest kraken evadeee.

Opublikowano

Ten zamiennik zachowuje sie bardziej naturalnie niz evadeee (tzn. jak czlowiek) a nie odstaje od niego za bardzo. Tak, w internecie jest kraken evadeee.

Ok, dzięki.

@ To lepiej używać tego zamiennika czy Evadeee? Co będzie bardziej efektywne?

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...