Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paypal co zrobic!

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ostatnio slyszalem ze jezeli ktos mi przeleje kase na konto paypal to moze ja odzyskac. ale ja mam problrm iz jak robie strony www to za darmobraczej nie i chcial bym kase na paypal i tu sie boje ze ktoa moze mnie ojebac sam mu pliki on da kase a na drugi dzien kasy ja nie mam a on ja odzyskal. jak moge temu zapobiedz?

(pisalem z tel. sorry)

Za ponoc lajki ;-)

Opublikowano

Przelej z konta 1 na konto 2 i z konta 2 na konto 1, wtedy nie będzie mógł odzyskać $$$.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Z tego co wiem trzeba założyć "sprawę" i wtedy udowadniają czy należy mu się zwrot pieniędzy. Ale nie wiem czy do końca tak jest, dawno nie używałem PayPal'a.

Jeżeli wprowadziłem Cie w błąd to sorrka :D

Opublikowano

Zglasza sie do supportu dana sprawe, ze np. towar nie zostal dostarczony, albo jest uszkodzony. Wtedy sprzedawca otrzymuje pismo, potem trwa spor i tak dalej i tak dalej, to wszystko mozesz znalezc opisane na stronie paypala. Podpowiem, ze na wlasnym przykladzie to zadzialalo, w ciagu 2 tygodni nastapil zwrot pieniedzy na moje konto, zakupilem przedmiot, a go nie otrzymalem, dodatkowo sprzedawca nie odpisywal na maile z supportu. Nie mogli sprawdzic czy mi dostarczyl, czy nie, bo byl to przedmiot wirtualny, wiec robia to chyba troche na chybil trafil ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...