Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy na launcherze Minecrafta by zyczu

SzYmCi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od razu na wstępie powiem, że nie używał launchera by Zyczu ponieważ mam premium dlatego chciałbym się spytać tych co może wiedzą, czy Zyczu oferuje jeszcze reklamy na swoim launcherze? Chciałbym zareklamować tam w przyszłości swój serwer, można jakiś link do jego oferty czy co tam ma? Wiem, że były już takie tematy i nawet były podane linki lecz one już nie działają.. Czyżby Zyczu zrezygnował z reklam na swoim launcherze?

Z góry dziękuje za pomoc!

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

o ile dobrze wiem Zyczu jeszcze reklamuje serwery na launcherze -- to jego dochód cena to 30zł przelewem

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

o ile dobrze wiem Zyczu jeszcze reklamuje serwery na launcherze -- to jego dochód cena to 30zł przelewem

A jak się mam z nim skontaktować/umówić?

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Wejdź na jego stronke, poszukaj w google ;)

A myślisz, że co robie?

Napisałem tu bo nie mogłem znaleść.. Ani na jego stronce ani w google..

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Teraz się płaci z X wyświetleń bo podpisał umowę z jakąś gunwnianą firmą.

Ceny są holendarnie wysokie, przynajmniej 2 miesiące temu takie były - 300zł za chyba 24000 wyświetleń.

Opublikowano

Nie reklamuj tam swojego serwera! Wbije pełno dzieci typu "kto mi sell diaxy za 500$" "bo ja go dodałem a on mi ukradł diaxy" "muj kolega z gildi to ciota" itd.

Opublikowano

Ja tam reklamowalem... Gwarantowane 1000 wyświetleń dziennie. Kupiłem na jeden dzień. 380 wyświetleń, z czego z polski tylko 37 ;__; NIE POLECAM

Opublikowano

@MR.ZiomuuSs chyba robisz jakąś kryptoreklamę Zyczowi... 

Aktualnie ok 1/3 Polskich graczy bez premium korzysta z jego lunchera i na pewno nie jest to 37 wyświetleń reklamy...

Poza tym ten luncher jest w języku Polskim, więc po co on komuś z zagranicy?

A co do tematu to bardzo dobry pomysł, sam często odwiedzam takie serwery :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...