Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasa Postaci ?

sebastian2312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaka klasa postaci najlepiej by mi się grało na początku taka która jest łatwa do ogarnięcia i dobra ;D jak macie jakieś propozycje to piszcie 

Opublikowano

Może inżynier? Strzelec lub etertech. Ja na początku grałam strzelcem do 46 lv, expiło się dobrze, pvp jak na ten lvl też ok, ale jednak postać jest nieco nudna, może w end game to się zmienia. Ogólnie postać jest dosyć prosta w "obsłudze", ma duży dmg i sporo defa, a także skille, które zwracają Ci hp i manę. Etertech podobno do expa jest jeszcze lepszy.

Kapłanem (kleryk/kantor) też fajnie się gra, w dodatku nie miałbyś problemów ze znalezieniem grupy, co chwila ktoś na czacie pisze, że potrzebuje kleryka. ;) Obecnie gram tą postacią i nie narzekam, chociaż mogłaby mieć nieco więcej skilli atakujących.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

a która postać będzie lepsza   ASSASSIN   WOJOWNIK z 2 reka  czy WOJOWNIK z tarczą i mieczem ?  i jak ma ktoś jakies dobre porady tak na początek gry mógł by się nimi podzielić ;D 

Opublikowano

To zależy od wielu rzeczy. Każda postać jest do czegoś dobra. Z tego, co wiem, wojownikiem trochę ciężko się expi, bo ma mały dmg. Ale za to jest niezbędny na wszelkich wypadach na instancje, ze względu na obronę i skille, pozwalające wytrzymać dużą ilość obrażeń. Na pewno nie jest championem, jeśli chodzi o pvp 1v1, co innego w duecie lub w kilkuosobowym party, ale o tym może Ci więcej napisać @Xanan Zresztą pewnie też już o tym pisał nie raz.

Tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1065251-pytanie-klasa-zwiadowca/#entry9193870 znajdziesz sporo przydatnych informacji na temat Assassina. I ogólnie polecam poszukać informacji w tym dziale o klasie, która Cię interesuje. Było już wiele takich tematów.

Przydatne frazy:

• assassin, zwiadowca, scout, łowca, ranger,
  • wojownik, warrior, gladiator, templar.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Sin-kozak na pvp, prawie ciągle wchodzi paraliż, ale wymaga ogarnięcia i dobrego pingu. Jeśli chodzi o wojownika to moim zdaniem lepszy jest templar. Zawsze znajdzie pt i bardziej się przydaje w bitwach. Ściągnie cię wędką i w 2 sekundy nie żyjesz :D Poza tym widziałam opinie, że tank może wyciągać lepszy dps niż glad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...