-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
sopel011
sopel011
Witam , przejdę wprost do mojej usterki w monitorze. Pewnego dnia dałem informatykowi komputer sformatował go i działało wszystko all , ale po tygodniu gdy mi prąd wyłączyli to komputer mi zgasł.Potem gdy chciałem go włączyć po 15 minutach to pojawiła sie zielona kontrolka logo firmy monitora , a po sekundzie zmieniło się na pomarańczową diode w monitorze i monitor zrobił się czarny.
Komputer idzie tylko włączyć gdy wyłączy sie komputer z monitorem na 2/3 godziny i potem sie włączy pierw komputer pochodzi z 2/3 minuty i potem monitor wtedy zapala sie zielona dioda i pokazuje sie monitor ..
Monitor LG , komputer all wszystko ładnie działało tylko przez ten 1 raz gdy światło wyłączyło to potem komputer dziwnie chodził , że musiałem 2/3 h off komputer i wtedy go odpalić. Miał może ktoś taki problem ? Proszę o pomoc , jeśli chodzi o formatowanie komputera to nic to nie daje po tygodniu robi sie to samo , może to być problem może kabli od monitora? Bo nieraz jak dotknę palcem kabla od monitora to iskrzy ale monitor działa.
Proszę bardzo o pomoc. Pozdrawiam .
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.