Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HP a celność

3xADHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż od mojego kolegi dowiedziałem się, że gdy ma się mniej niż 100HP i nie ma kamizelki to celność jest słabsza, lecz jeśli nie ma się 100HP ale jest kamizelka to celność jest taka sama. Jaka jest prawda? Bo coś mi się w to nie chce wierzyć, z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

A co ma celność do HP

Była gra która miała taki system że jak miałeś ~25 HP to celownik ci się ruszał ale CS GO to nie to ;_;

graphic.png

Opublikowano

Kiedy nie masz kamizelki i jesteś ostrzeliwany to celownik Ci podlatuje i ciężej jest trafić, gdy masz kamizelkę to nie ma takiego efektu. Do życia to nic nie ma. 

he?

Opublikowano

Kiedy nie masz kamizelki i jesteś ostrzeliwany to celownik Ci podlatuje i ciężej jest trafić, gdy masz kamizelkę to nie ma takiego efektu. Do życia to nic nie ma. 

no chyab sie najebales silverku

Opublikowano

no chyab sie najebales silverku

Akurat nie masz racji. Jeśli nie posiadasz kevlara to celownik podskakuje do góry jak ktoś w Ciebie trafi. Na 1 rundzie najłatwiej to zauważyć jesli preferujesz bronie cz, p250 oraz five seven i je kupujesz. 

Opublikowano

Nie ma praktycznie rożnicy lol.  Albo twój kolega cię w uja robił albo różnica jest niewielka bo ja nie zauważam tego i część osób z tego tematu.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Akurat nie masz racji. Jeśli nie posiadasz kevlara to celownik podskakuje do góry jak ktoś w Ciebie trafi. Na 1 rundzie najłatwiej to zauważyć jesli preferujesz bronie cz, p250 oraz five seven i je kupujesz. 

"podskakuje" jak dostaniesz w głowę, bo nie masz hełmu geniuszu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...