Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito robi beke z cassio

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

„Staroszkolni” magowie tacy jak Brand, Malzahar, Cassiopea, Galio, Viktor, czy choćby niedawno wydany Vel’Koz praktycznie nie istnieją na środkowej alei zwłaszcza na e-sportowej scenie. Problem ten istnieje już od lat, stąd moje pytanie co zamierzacie z tym zrobić?

Żródło:

http://how2win.pl/category/newsy/

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Przecież to pytania od jakichś ludzi do Riotu i dot. niskiej popularności magów z niską mobilnością.

Opublikowano

Postac bardzo dobra moim zdaniem jakby jeden z pro graczy zaczol nia grac i zagralby nia na lcs z 1 mecz to by bylo

Ciekawie

zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol zaczol

Grammar Nazi ?

@topic nie grają bo ciężko ogarnąć, jak zyebesz ulta, to już 0 escape.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Cassiopeia jest mało grana, a połowa osób które nią grają ( o ile nie więcej ) to zwykli bolowcy... Sam bardzo rzadko ja widze. Ostatnio widzialem ja z 50 gier temu i to dodatkowo wlasnie na bolu cisnela

Opublikowano

A syndra nie jest mobilna i ludzie nia graja... ja nie widze problemu w tych champach, sam gram brandem/orianna i jakos mi idzie bez escapu.

Syndra to co innego bo jezeli ma przebicie i DFG to nawet tank jak podejdzie do niej to padnie takie ma combo.... A adc to potrafie zrobic na DFG > Q > R albo nawet czasami bez Q

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Syndra mobilna nie jest ale w h*j zasięgowy stun ma i to aoe , dodatkowo odrzuca ;)

Dodatkowo większy range skilli niż cassio i szybsze combo , cassio musi być cały czas w kontakcie :) a ona combo w 3 s:)

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

A velkoz nie ma dalekiego zasiegu ? A veigar nie ma bursta wiekszego niz syndra? AoE branda nie nieszczy tfow?

Velkoz tylko daleki zasieg, veigar tylko wysoki burst, brand tylko dobre aoe, syndra wszystko w jednym

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Heh, nie sądze żeby dali buffa cass. Jedynie mogą dać żeby bolowce zaczeli nią grać i mogli ich cudem przyłapać.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Przecież to było tylko pytanie żeby rozkręcić rozmowę, a wy zachowujcie się tak, jakby riot ogłosił buff dla wszystkich wymienionych postaci.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...