Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakią grę FPS MP polecacie?

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką grę tego typu polecacie? Myślałem nad CS GO - ale tu potrzeba zakupu i pewnie tak zrobię, ale potem. Na razie szukam czegoś darmowego.

Opublikowano

Mam kilka propozycji:

-AVA

-Combat Arms

-MicroVolts

-Warface

-Unturned

-Crossfire 

-Battlefield Play4Free

-No More Room In Hell

-Wolfteam

-BlackShot

-Team Fortres 2

-SKILL-Special Force 2

-Blacklight:Retribution

Do wyboru do koloru. 

Opublikowano

A coś dokładniej godne polecenia? :)

Unturned-to polecam wciągająca gra wiem bo sam gram

Combat Arms-także polecam super gierka na "nudne chwile".

No More Room In Hell-Dla graczy którzy lubią klimaty Survival i Zombie.

SKILL: Special Force 2- Dużo broni, mało cheaterów no i fajnie się gra.

Battlefield Play4Free-Zajebista gierka lecz bardziej pod "PAY2WIN" ale można "tak sobie" pograć.

Opublikowano

A o Warface co powiesz? 

Hmmm, sam nie grałem w tą grę ponieważ mam zbyt słaby komputer ale moi koledzy grają w nią mówią że jest fajna i wciągająca a na dodatek jest na znanym silniku zapomniałem nazwy, to jest podobne do Battlefield 3, standardowa gra FPS. 

Opublikowano

Procek: AMD Phenom X4 3,2 Ghz 

Grafika: GTS 450 Geforce

Ram: 2 gb ddr3

win 7 hp 32 bit

Da radę zagrać na tym złomie? :)

Opublikowano

Pewnie. Ja bym dokupił tu 2 gb ram. 

Jeden slot mam zepsuty, gdy wsadzę do pierwszego kość ram komputer potrafi się zaciąć i zresetować, a następnie będzie czarny ekran po restarcie.

Problem ten zginął gdy przełożyłem kość do drugiego slotu, tak więc chciałem dokupić ale teraz jest to niemożliwe :(

W takim razie pobieram warface i zobaczę - na gameplayach wydaje się fajne. 

Opublikowano

Jeden slot mam zepsuty, gdy wsadzę do pierwszego kość ram komputer potrafi się zaciąć i zresetować, a następnie będzie czarny ekran po restarcie.

Problem ten zginął gdy przełożyłem kość do drugiego slotu, tak więc chciałem dokupić ale teraz jest to niemożliwe :(

W takim razie pobieram warface i zobaczę - na gameplayach wydaje się fajne. 

Zawsze możesz kupić jedną kość 4 GB i tamtą sprzedać. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

A no można. Warface na max chodzi płynnie lecz jest strasznie sztywny, nie wiem dlaczego tak mi się wydaję może dlatego iż grałem przez pół roku w bf3 :s

Opublikowano

PlanetSide 2 - według mnie chyba najlepszy darmowy FPS, ogromne pola walki przy których te z BF'ów są mikroskopijne, nie ma P2W, jest bardzo wielu graczy, szczerze polecam.

Opublikowano

Od siebie mogę polecić Team Fortress 2, lecz możesz mieć z początku problemy bo to nie jest typowy FPS.

Warface odradzam, zbyt duża losowość, albo zabijesz gościa za 1 strzałem w głowę, albo wywalisz cały magazynek... strzelając w głowę z bliska.

Tak samo odradzam Battlefield Play4Free, nie dość że P2W to jeszcze recoil broni jest tak sztuczny, a w większości gier będziesz się cofał co chwilę robiąc z siebie żywą tarczę.

Blacklight grałem, kiedyś było fajne, ale z tego co widziałem to coś zwalili z kompatybilnością bo później nie chciał mi chodzić.

Ale ogółem polecam Warframe, nie powiedziałbym że to FPS, ale TPS, bardzo fajna walka na dystans i wręcz, istnieje PvP, głównie PvE które także dostarcza satysfakcji (przeciwnicy stają się wytrzymalsi i groźniejsi z następnymi lokacjami).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...