Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xerath od hondy problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, skrypt strzela np w zupełnie inną strone o 18- stopni, nie trafia przy farmie myli sie strasznie + występuje takie coś:

post-1067812-0-99425500-1406091347_thumb.png

Opublikowano

A nie lepiej po prostu wziaść xeratha od mehaio ?, prawdopodobnie nie działa przez brak updatów

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Do xeratha skrypta potrzeba pakietów a free user nie może z nich skorzystać.

@Edit

Cześć Sibul1998

@skt T1 Pegas odkąd VP działa na free to loaduje się skrypt bez problemu tylko nie używa 2Q

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Do xeratha skrypta potrzeba pakietów a free user nie może z nich skorzystać.

@Edit

Cześć Sibul1998

to było nie ładowało skryptu bo jest funkcja loadscript :D. I wiele innych. Wina jest starego skryptu i tyle

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Jaki Ty ziomek jestes kur.wa tępy w chu.j xDDDDDDDDDDDDD pokazales swoj nick, moze jakas cebula wysle screena i masz perma hahahahahah wiesz? to jest taki sam dowod jak u nitro

Opublikowano

Jaki Ty ziomek jestes kur.wa tępy w chu.j xDDDDDDDDDDDDD pokazales swoj nick, moze jakas cebula wysle screena i masz perma hahahahahah wiesz? to jest taki sam dowod jak u nitro

Wlasnie zrobilem screena i wlasnie go wysyłam.

Cebulakiem nazywaj osobe ktora jest na tyle mierna ze uzywa cheatow zeby wiecej osiagnac i poprawic swoją samoocene gracza.

@Edit : poszło

rYD9JSA.png

Opublikowano

Nic mu nie zrobią i co ze masz screena wystarczy trochę skilla w grafice i każdy ma BOL-a ,poza tym co ty robisz na MPC??  Musiałbyś nagrać filmik ze używa expolitów i ZA to dostał nitro bana :http://www.youtube.com/watch?v=kSWolCItwTo  6:13

Cebulakiem nazywaj osobe ktora jest na tyle mierna ze uzywa cheatow zeby wiecej osiagnac i poprawic swoją samoocene gracza.

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

To forum jest dla cheaterów, a tutaj zamiast sobie pomagać każdy podkłada sobie nogę :).

A tobie życzę raka ;).Po c**j jesteś na tym forum? Sam masz w c**j cheatów na pc i piratów :)

@AntyWarn xerath mehaio i bilbao only

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

to było nie ładowało skryptu bo jest funkcja loadscript :D. I wiele innych. Wina jest starego skryptu i tyle

Nie, tylko pakiety z tego skryptu są dla vip userów, dlatego nie działa.

Opublikowano

Widze, ze jestes malo poinformowany, taki dowod wystarczyl na perma dla nitro :P ale snij tam dalej

ahah

dobry jesteś wystarczy skill w Photoshopie i twój nick tez masz bana no proszę użyj brain nie brain.lua myślisz ze Riot da bana za 1 screena???

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

ahah

dobry jesteś wystarczy skill w Photoshopie i twój nick tez masz bana no proszę użyj brain nie brain.lua myślisz ze Riot da bana za 1 screena???

mysle ze dzis sie dowiem.

Dam wam znać o wyniku ticketa

rYD9JSA.png

Opublikowano

Mi tez tak robi ten skrypt ;p

Ale wystarczy spacja i napis "murder him" + myszka skierowana w strone przeciwnika i masz kill gwarantowany.

Opublikowano

To jest forum cziterów pajacyku

Opublikowano

Tak jak mówiłem Xerath skrypty używają pakietów. Zostają jedynie MehAIO oraz Honda7 fixed by Bilbao lecz vipa trzeba B)

f1a327ea2f.png

Opublikowano

DO zamknięcia, mistrz juz nie ma konta na ktorym bedzie mogl uzywac bola.

Nie o to chodzi geniuszu, pytanie uzyskało odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...