Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam murzyna @Kirito.

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na sprzedaż posiadam w stanie dobrym nie używanym murzyna @Kirito. Zadbany, schludny, dobrze wyglądający młody murzyn który poszukuje swojego domu. Z językiem ma problemy ale nadrabia to swoja siłą. Nie pracował, 1 pan/i który/a go przygarnie ma prawo zrobić z nim co chce. @Kirito. Był wychowywany w murzynolandii przez co uwielbia wpierdalać banany. Wystarczy go karmić i poić raz dziennie a będzie pracował za 3. Cena jaka mnie interesuje to 25,000,000 złota w grze Margonem na świecie Kataha. Jestem w stanie wystawić rachunek, natychmiastowa wysyłka po otrzymaniu wpłaty!

@Kirito. wygląda jak na owym zdjęciu:

dewstfb16hoa.png

Możliwość licytacji !!!

graphic.png
Opublikowano

Jasne jasne, ząbki jak nowe prosze zobaczyć:

575661406079064514490.png

W takim razie dane kontaktowe na PW.

Ej, ej, ej...

A dobra, wydawało mi się przez chwilę, że widzę ubytek, ale to tylko złudzenie optyczne.

Temat powinien być w handlu, ale dobra.

A pisać i czytać umie? Bo jak umie to daję podwójną cenę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No panie wiadomo, klient nasz pan tutaj panu zaraz przedstawie jak murzynek pięknie bazgroli yy pisze, nawet komputerem potrafi się obsługiwać prosze zobaczyć:

1375043463_by_demon2233_500.jpg

graphic.png
Opublikowano

No panie wiadomo, klient nasz pan tutaj panu zaraz przedstawie jak murzynek pięknie bazgroli yy pisze, nawet komputerem potrafi się obsługiwać prosze zobaczyć:

953271406079352514490.jpg

Eee, to nie ma na co czekać.

A ile gwarancji?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Rozumiem, że rapuje? Bo mam parę łańcuchów w piwnicy, to bym mu zarzucił i sobie czas uprzyjemnił...

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...