Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za BoLa. Report ?

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all! Czy jeżeli ktoś np pisze, że gram na Bolu i mnie za to zreportuje to mogę dostać Bana? Tzn po zakończonej rozgrywce ktoś napisał, że jestem "BOL USEREM" i mnie zreportuje jakie są szanse, że dostane bana ? Skoro on nie jest mi w stanie tego udowodnić no bo w jaki sposób niby....

To tak samo jak bym ja napisał, że Kowalski gra na Bolu .... 

Co o tym myślicie ?? :D

Opublikowano

bez exploitow? jak tak duzo nie zrobia. chyba ze masz refleks koreanca i dostaniesz kilka reportow w kazdej grze, wtedy sie moga przyjrzec. ale to musieliby zrobic demka i wrzucic jako ticket do supportu. :P

A czy na FREE SKRYPCIE są explolity i na skrypcie do Katy ? :D co mam rzucać nożami z pleców . xD

Opublikowano

A czy na FREE SKRYPCIE są explolity i na skrypcie do Katy ? :D co mam rzucać nożami z pleców . xD

Ponoć przypadki bana za katę na bolu były. Ale najpierw musieli by cyknąć Ci demko jak walisz pentę 1 vs 5 w 1.2s ;D

Opublikowano

Ponoć przypadki bana za katę na bolu były. Ale najpierw musieli by cyknąć Ci demko jak walisz pentę 1 vs 5 w 1.2s ;D

Quadrę tylko zrobiłem jak wszyscy się wbili 5 na 5 tzn wbiłem się po czym odpaliłem ZHONYE wszyscy na low hp i ult dla was to coś dziwnego jest ? 

Opublikowano

Quadrę tylko zrobiłem jak wszyscy się wbili 5 na 5 tzn wbiłem się po czym odpaliłem ZHONYE wszyscy na low hp i ult dla was to coś dziwnego jest ? 

Najszybsza penta 1v5 to 2,5 sec, więc jeśli jej zrobiłeś to nie ma obaw. Farma nawet ok samą katarina, a staty to pewnie gold. Wątpie, muszą być jasne dowody w postaci filmiku i exploity widoczne.

@Miszczu też lubi skakać i ksuć fragi z dfg.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

LoL, gość zagrał na bolu 1 mecz i jest obsrany, czy dostanie czy nie to jest po prostu śmieszne jak zapewne wiesz bol w universum LoL'a jest zabroniony i grozi za niego ban więc kto to wie używasz na własną odpowiedzialność ;)

PS. jak się boisz bana ( hahaha ale używasz bola ) to radzie Ci nie grać xD

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Najszybsza penta 1v5 to 2,5 sec, więc jeśli jej zrobiłeś to nie ma obaw. Farma nawet ok samą katarina, a staty to pewnie gold. Wątpie, muszą być jasne dowody w postaci filmiku i exploity widoczne.

@Miszczu też lubi skakać i ksuć fragi z dfg.

że co? Katawina or afk 1,6s łap linka: https://www.youtube.com/watch?v=N3ccjRYGXEA Jest w 2:38 prosze. Żadnego bola tam nie było, ręce>bol bez exploitów. Gracze na bolu wyżej polegają tylko na exploitach bo sam w sobie bol to jedno wielkie gowno.

Opublikowano

było to wałkowane 1000 razy, używajcie opcji szukaj, albo pomyślcie logicznie czasami. Bez exploitów nic nie dostaniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...