Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny awans?

recelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio miałem dość długą przerwę od lola ale niedawno wróciłem i zacząłem grać rankedy wygrałem 9 z tych 10 gier co ma mnie przydzielić i dało mnie do brąz 1 :( I dzisiaj miałem 75 punktów i wygrałem wychodzę z gry myślę sobie teraz się trzeba spiąć bo aż wstyd być w tym Brązie a tutaj mi pisze awansowałeś do Srebro 5 i tutaj jest moje WTF?!  Nie miałem tego żeby wygrać 3 z 5 gier ani nic po prostu mnie dało wyżej o co może chodzić? no chyba że się coś pod moją nieobecność zmieniło?

2nbcax2.jpg

Opublikowano

A nikt nie gral na twoim koncie ? 

Nie nikt nie grał :)

przeskoczyles o dywizje bez seri mialem tak na przelomie gold 1 plat 5 i plat 5 d5

A jest to czymś spowodowane czy tak po prostu czasami się uda? :P

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Legenda głosi że jak masz te 12 winów w histori gier, to dostajesz +10 do rankeda ale to tylko legenda. Z początku wyglądało na laga czy coś, ale system rito bada Twoje kda, mrr z kim grałeś, i uznaje takie coś jak ileś tam gier wygranych (same tylko winy, brak losów) że skaczesz z ligi do ligi ;)

[*]

Opublikowano

bo w tym sezonie takie skoki są możliwe do plat 1. Np o 2 dewizje czy bez promo, wgl. sam tak miałem a potem jeszcze o dwa skoczyłem i tyle reasumując to nic nowego

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Jak masz 80+% winratio to nic dziwnego, ja sobie na smurfie tak az do p1 bez serii skakalem xD.

W P1 mialem chyba 33/5 w/l, pozniej bylo ciezej wygrac, bo w P1 mi D1 dobieralo. ^^

Opublikowano

Chyba was poebao, nie da sie przeskoczyc ligi, tylko dywizje, ale tylko z 5 do 3 z 4 do 2 i z 3 do 1

Właśnie że w tym sezonie da się, jedynie nie idzie z D1 do Challengera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...