Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pistolecik

beeec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki pistolet proponujecie kupic i dlaczego?

prosze doswiadczonych graczy bf p4f by podali zalety i/lub mozliwe wady danego modelu.

pozdrawiam

Opublikowano

nie mp443 w wersji elite nie opłaca się,

m1911 elite jest świetny, jak masz szybką rękę to możesz kogoś z rexem posłać do piachu zanim od odda drug strzał, tylko trochę drogi

93r świetny pistolet strzela seriami ale to nie problem, jest szybki celny , zadaje sporo dmg bo jak strzelisz jedną serią to możesz nawet ubić typa, tutaj trzeba wydać prawdziwe pieniądze o dokładnie 45zł.

b6b78815.png

Opublikowano

m1911 elite jest świetny, jak masz szybką rękę to możesz kogoś z rexem posłać do piachu zanim od odda drug strzał, tylko trochę drogi

93r świetny pistolet strzela seriami ale to nie problem, jest szybki celny , zadaje sporo dmg bo jak strzelisz jedną serią to możesz nawet ubić typa, tutaj trzeba wydać prawdziwe pieniądze o dokładnie 45zł.

Ten 93r to pasuje na recona tylko. Już lepiej kupić jackhammera za 80 zł

Opublikowano

Z rexa najczęściej nie trzeba oddawać drugiego strzału xD. Chyba, że na nieco dalszy dystans, na którym już kuleje. Tu najlepiej sprawdzi się p226 bo jest zabójczo celny.

Opublikowano

p226 to broń dla cziterów bo właśnie jest celna, no wiesz że na strzała ale nie zawsze ten head pyknie a jak nie pyknie i ktoś ma 93r, m1911 elite to gleba

b6b78815.png

Opublikowano

z rexa mam przyjemnosc korzystac lecz hity nie zawsze siadaja i to jest dolujace jezeli ktos ma pistolet z 17/18/19 nabojami i pyka we mnie na kazde strony az glebne....

aaa scattergun? co powiecie o tej broni?

myslalem nad 93r ale... postac mam w zasadzie uzbrojona i wszystkie potrzebne dodatki rowniez posiadam....

zeby sprecyzowac- pistolet chce na szturmana :)

Opublikowano

Scattergun na b. krótkie dystanse zabójczy nie raz ratował mi tyłek, jeżeli masz odpowiedni lvl to możesz skusić się na Deagle 50 :D

Opublikowano

REX- najlepszy pistolet na bliski dystans, zabija na hita w głowę, na 2 w ciało.

W ciało na 3. Wali około 35. On nie ma mnożnika 2.1 w głowę jak inne, tylko 2.5 tak samo jak Desert Eagle.

Od siebie polecam MP433 Elite, lub odpowiednik M1911. W przypadku tego pierwszego dość duża szybkostrzelność, ogromny magazynek, dużą celność I dmg. M1911 mniejszy magazynek, bardzo duża szybkostrzelność, spora celność i DMG o 1-2 większy od MP433

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...