Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pożegnanie !

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(
(
(
(
(
(
(

(
(
(
(
(
(
(
(

Siemacie!

Z tej strony Venoms.

Pewnie, niektóre osoby znają mnie dobrze inne mniej jednakże tutaj to nie ma to znaczenia.

Pewnie moderator i tak usunie ten temat jednakże niestety i tak bywa czasami.

Chciałem z tego miejsca jednak poprosić żeby chociaż ten temat był przez jakiś czas otwarty.

Chcę wam napisać, a dokładnie pożegnać się :)

W dniu dzisiejszym kończę z metinem, trwało to około 3-4 lata mniej więcej ten przedział. 

Nauczyłem się wieeeeeelu rzeczy na prawdę wielu , porównując moje umiejętności parę lat temu a teraz, to mogę stwierdzić iż wtedy nie wiedziałem co to tak na prawdę metin :)

Pomogłem wielu osobom słynąłem z "Darmowych VPS'ów", których na prawdę rozdałem krooooocie.

Pomagałem każdemu kto do mnie napisał, czasami nawet aż się dziwiłem jak pisały do mnie osoby nic nie potrafiące proszące o proste postawienie serwera na hamachi - oczywiście nie odmawiałem nikomu.

Spotkałem się z Hejtami - ale bywa i też tak czasami niestety, mamy XXI wiek co jest normalką.

Jednakże przez te około 3 lata jestem dumny tylko z jednej rzeczy, nie z pieniędzy ponieważ , niektórzy myślą iż zarabia się z tego krocie (czasami tak jest) jednakże przez te lata mogę wam powiedzieć iż zarobiłem 1000zł :) Z czego pożyczyłem paru osobom jednakże tych pieniążków nie odzyskałem, no niestety czasami i tak jest - zbyt dobrze ufam ludziom i czasami można się na tym przejechać.

Serwery metina stawiałem z pasji i zabawy nie dla zysków.

Chciałem podziękować każdej osobie która mnie znała za wspólnie spędzony czas z niektórymi przy Piwku, a z innymi na TS3.

Na prawdę jestem dumny , że mogłem was poznać - niby normalna gra metin2, coś wirtualnego a można poznać tam takie osoby którym można w pełni zaufać i powierzyć im wszystkie tajemnice tak było w moim przypadki.

Jeżeli komuś zalazłem za skórę - chociaż wątpię , to przepraszam tutaj publicznie, człowiek nie jest idealny i popełnia błędy.

Chciałem tutaj szczególnie podziękować takim osobom jak:

- Asek

- Nixo

- Cycu aka Armagiedon

- Meester

- LikeWeed

- DejmieN

- Flourence

- Boooooo

- Paweł

- Shireq

- Mareczek

- Harnasiek

- HappyCheetos

- Roksanka

- Oleńka

- Svope

- Zagrajmerek

- kwiatmix

- Imaguś

Wszystkie te wyżej osoby współpracowałem z nimi bądź miałem z nimi bardzo dobry kontakt, jestem na prawdę dumny iż mogłem was poznać.

Mówiąc szczerze nawet nie jestem załamany odchodząc gdyż wiem iż najlepsze chwile spędziłem właśnie na wspólnych rozmowach bądź wygłupach.

Czemu odchodzę ?

- Po prostu przejadłem się już metinem ... ciągłe robienie praktycznie tego samego w końcu dało w oznaki , w ostateczności nie była to zabawa ale już męczarnia. 

Jeszcze raz każdemu dziękuję i żegnam was !

Może spotkamy się jeszcze kiedyś w jakiejś grze bądź na jakimś teamspeaku, bądź kto wie - Może i w życiu realnym !

Chciałem też pożegnać całe MPCFORUM.PL i ich użytkowników oraz całą Administrację

DZIĘKUJĘ BARDZO , DO WIDZENIA !

D2Pq2tR.png

Opublikowano

To ja powinienem dziękować tobie Gościu. Pomimo tego że nie zrobiliśmy serwera. ;)

Było z*********e.

Wszystkiego dobrego i Narka.

Opublikowano

Pozdro venoms.

Wiedz mimo wszystko że byłeś dobrym technikiem , lecz twój " przyjaciel " z życia realnego okazał się patałachem :)

WeeZy.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

No trzymaj się, ale nie powinieneś zakładać tematu z tego powodu.

Close.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dziękuję @Lord King™ za otwarcie temaciku, chcę aby każda osoba mogła się o mnie wypowiedzieć, czy to źle czy dobrze. Dzięki jeszcze raz to się ceni :)

Raczej i tak o nic więcej nie będę prosić :)

Dzięki też wam panowie.

Na prawdę aż się popłakałem myśląc iż więcej mogę was nie spotkać - niby osoby ze świata wirtualnego, niektórych na oczy nie wiedziałem, a miałem lepsze z nimi stosunki niż osoby z realnego życia.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Ja temat zamykam, bo zaraz każdy przyjdzie się pożegnać i będzie nabijanie postów.

Daj sobie do sygnatury adres tego pożegnania i każdy będzie widział.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...