Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Informacja podczas kopania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdy na moim serwerze gracz wykopie coś ze stone na chacie wyskakuje takie coś (przy każdym wykopaniu stone)

7efYk4S.png?1

Jak to usunąć?

Opublikowano

Co ja pitol* nie zauważyłem przedrostka NCP xD

Uczę się pisać pluginy, chcesz jakiś? Pisz śmiało na PW, a na pewno odpowiem :P.

Opublikowano

To jest nocheatplus Tam pisze FastBreak - czyli używałeś speedmine albo kopałeś blok łatwy do zniszczenia 

Opublikowano

Witam mam problem gdy na moim serwerze gracz wykopie coś ze stone na chacie wyskakuje takie coś (przy każdym wykopaniu stone)

7efYk4S.png?1

Jak to usunąć?

Jest specjalna komenda do wyłączenia tych wiadomości...

/ncp notify on/off

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@selix Jesli pisze fastbreak to dobrze by go było sprawdzić - czy nie ma cheatow ale ten plugin tylko pomaga potencjalnie wzkazac cheatera ale może się mylić

Opublikowano

Możliwe ze gracz Maksio to cheater :p

Jak Ci to przeszkadza to wpisz /ncp notify off, a jak będziesz chciał włączyć te komunikaty to /ncp notify on.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...