Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hunter - exp i inne pytanka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Gram sobie hunterem, wbiłem 20 lvl i nie mam questów w The Barrens ( Tauren). I teraz mam kilka pytań:

1. Gdzie mógłbym expić na 20 lvl? Zależy mi na skórkach głównie, żeby można było zbierać skóry ( stonetalon mountains odpada bo tam te pajaki mnei denerwuja i z nich skor nie leci)

2.  Czy leatherworking na poziomie 131 i skinning na poziomie 164 to optymalne wyniki na lvl 20?

3. Czy moje staty są złe? jeśli tak to o ile musiałbym je poprawić do odpowiednich do mojego lvla?

Agility : 75

Stamina: 72

Intelect:42

Armor : 586

Spirit : 36

Strength : 40

z góry dziękuje i prosze zeby nie bylo hejtów typu " jprdl jakie male agility hahahhahahah noob" nie gralem w wowa jakies 5 lat

Gość koxxxik12
Opublikowano

Od kiedy patrzy się ile ma sie punktów statystyk przy levelowaniu? Gdy expisz to szybko przmija i zakładasz cały czas jakieś nowe przedmioty dla twojego speca. Profki masz dobrze rozwinięte ale musisz podgonić leatherworking do skinningu żeby było na prawie takim samym poziomie. Ah i jeszcze grasz na globalu czy prywatnym serwerze? Możesz pójść do tej krainy nad the barrens tam jest dużo mobów z którym szybko się wbija skinning. To się zwało chyba ashenvale czy coś w tej deseń.

Opublikowano (edytowane)

@koxxxik12 w ashenvale nie moglem znalezc zadnych questow nwm czemu w tym miasteczku takim wszystkie questy na wyzszy lvl, a przecież mam 20...

@Edit dobra znalazlem jakiegos jednego questa + jakiegos mobka 30+ lvl ( nie pokazywalo lvla tylko czaszke) i mi dropl quest item to juz lvl 21 wbity tylko mam pytanie jaki pet dobrze zbiera aggro? bo ten mój juz mnie wkurwiac zaczyna, bije mobki uzywam wszelkich growli i innych jego gownianych spelli a moby rzucaja sie na mnie po 2 strzalach z guna... to juz mnie wkurwia i dedam czesto bo bije moby 29 lv wiec jak sie na mnie rzucaja to po mnie jest praktycznie ...

Edytowane przez zupkarosyjska
Gość koxxxik12
Opublikowano

chyba goryl miał aoe taunta ,jeśli dobrze pamiętam

Opublikowano

Nie odpowiedziales czy grasz na globalu czy na privie bo jak na privie to nie dziw sie ze questow nie ma :D idz na random dungeony jak dobrze pojdzie dobijesz do tego 25lvlu i potem stv a tam to juz z gorki bo wiekszosc to zwierzaki :D

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Gość koxxxik12
Opublikowano

To już na sunwellu nie masz o co się martwić huntem levelujesz szybko ,że nie nadążasz zmieniać krain. Jak Pan Deser12 mówił wbij 25lvl na dungach i do stv a tam spokojnie wbijesz 40lvl i do tego tam jest pełno zwierzaków i z tego co pamiętam są tam goryle. O profesje tam nie musisz się martwić.

Opublikowano

wlasnie co do stv nie jestem pewien bo tam pełno tych yebanych alliantów na high lvlach zabijających słabszych... w ogóle tam jest tłok straszny, ale gdyby nie to że alianci tam mają dostęp to by było spoko ;3

Opublikowano

Możesz iść do Hillsbrad Foothils, tam jest trochę zwierzaków i też kraina 20 - 30 level. Arathi Highlands to samo tyle że od 30 - 40 LVL'a.

Opublikowano

Cześć!

Gram sobie hunterem, wbiłem 20 lvl i nie mam questów w The Barrens ( Tauren). I teraz mam kilka pytań:

1. Gdzie mógłbym expić na 20 lvl? Zależy mi na skórkach głównie, żeby można było zbierać skóry ( stonetalon mountains odpada bo tam te pajaki mnei denerwuja i z nich skor nie leci)

2.  Czy leatherworking na poziomie 131 i skinning na poziomie 164 to optymalne wyniki na lvl 20?

3. Czy moje staty są złe? jeśli tak to o ile musiałbym je poprawić do odpowiednich do mojego lvla?

Agility : 75

Stamina: 72

Intelect:42

Armor : 586

Spirit : 36

Strength : 40

z góry dziękuje i prosze zeby nie bylo hejtów typu " jprdl jakie male agility hahahhahahah noob" nie gralem w wowa jakies 5 lat

1.Szukanie nie bolihttp://www.wow-professions.com/wowguides/wow-skinning-guide.html

2.Jak expisz i w tym czasie zbierasz materiały do profesji i gdy zmienaisz krainę to nie musisz się wracać do poprzedniej to dobrze Ci idzie.

3.Ogólnie to na takim lvl nie patrzy się na staty bo wtedy nosi się eq jakie wpadnie pod rękę i nie patrzy się czy to ma intelekt czy np. str, ale tak ogólnie to na hunterze inwestujesz tylko w agility i to tyle.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!