Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Metin2 Blacksmith-Bot V6.32

volume_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pfff.,... uważaj bo ktoś ci poda passy

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Heh. Ja nie jestem autorem programu xD. A działa i już mam riba+9, śmiertelkę+9, żelak+9, 5katana+9, ebo+9, srebrna+9, buty narazie +8 bo hajsu nie mam ;/.

Opublikowano

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/75aad22f50b17060c2e2e2728c99bd5bf605c333d8385206a78d316f35a5717b-1269765075

Plik czysty ale nie radze pobierać, wpisałem wymyślone passy to coś tam pisało że źle

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Prosty i niezbyt efektowny -,- Może autorowi się uda ukraść konto 8 latka z 5 lvl'em...

@Keylogger na 100%

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

eee,,, wiesz co? Gów*o mnie obchodzi czy ktoś to pobierze czy nie, a Ty nie krytykuj innych. Widzę że to chyba ci ciśnienie skacze, że masz super ultra mego hiper extreme kowal hacka ... noob

Opublikowano

eee,,, wiesz co? Gów*o mnie obchodzi czy ktoś to pobierze czy nie, a Ty nie krytykuj innych. Widzę że to chyba ci ciśnienie skacze, że masz super ultra mego hiper extreme kowal hacka ... noob

Człowieku jak jesteś taki bystry to zrób mi kowal hacka aby na 100% działał i nie trzeba podawać passów.Więc czekam i nie bulwersuj się tak jak Keczup a jeżeli chcesz to idź na inne forum pospamować i jakiś dzieciak może się nabierze

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

A ja widzę, że się nie uczysz polskiego -,- Wątpię, żeby taki nieuk stworzył jakiegokolwiek hacka. A tego keyloggera z tutków na yt zrobiłeś i myślisz, że jesteś jakimś informatykiem...

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Nie rozumiem po co Wy wogóle z nim dyskutujecie.To jest OCZYWISTE że to jakiś wirus,szkoda czasu.

delete plox

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Działa on od +15 lvl'a, ponieważ w tym momencie odblokowują się pewne pliki, które są niezbędne

do poprawnego działania naszego bot'a.

racja,po co komu 10lvl ...

Opublikowano

jasne jasne z 5 identycznymi postami to to se możesz co najwyżej...

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...