Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest możliwość zarejestrowania sie w grze...

elomerill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko, kiedyś grałem w infestion ale znudziło mi się i przestałem. oddałem wiec konto kuzynowi który je stracił. pomyślałem ze mała strata bo przecież za free było można grac, ale okazało się ze jest gra już płatna i nie ma free kont. Czy istnieje jakaś możliwość darmowej rejestracji bądź uzyskania konta. z góry dzięki za info.

Opublikowano

Za darmo WarZa nie dostaniesz, i nigdy nie była za darmo. Były jedynie klucze jednodniowe, które mogłeś komuś podarować. Ale możesz sobie ściągnąć i grać na serwach free.

Opublikowano

Za darmo WarZa nie dostaniesz, i nigdy nie była za darmo. Były jedynie klucze jednodniowe, które mogłeś komuś podarować. Ale możesz sobie ściągnąć i grać na serwach free.

Bzdura, goni bzdurę.

Niestety nie ma już kont trial, które pozwalały grać bez ograniczeń czasowych i BYŁY DARMOWE. Konta posiadały, tak dla informacji, pewne ograniczenia (np. jedna postać, gra tylko na ser. trial.)

Co wg. Ciebie oznacza "możesz sobie ściągnąć i grać na serwerach free"? Nie ma "sobie ściągnąć".

Grę musisz kupić, około 16 zł.

"... serwery free"

To kolejny wymysł naszego kolegi.

Serwery mogą być premium, prywatne... ale wszystkie one wymagają kupna gry.

test

Opublikowano

Nie, z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że nie. Możesz jedynie liczyć na jakieś promocje. Kiedyś bylo promo, że ISS kosztowało 6 zł.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...