Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oplaca sie grac brandem na midzie?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w . Gralem na niego przed chwila niby w jungli ale w late robil masakryczny DMG wiec sie zastanawialem. Jezeli tak, to jaki build? Bardziej pod tanka (rylai+liandry) czy moze full ap?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Jeśli potrafisz grać postaciami tego typu, czyli bez escape to się opłaca (jak każdym championem, którym się potrafi grać).

Opublikowano

Na soloq mozna grac wszystkim grac. Brand to postac z burstem, na lini jakos wobei tam radzi ale jak nie bedziesz miec flasha jestes latwym killem jak Cie zestunuja

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Według mnie się opłaca. Ma ogromny bust, szybko wykona combo, stuna, a w TF niszczy. ;p

Opublikowano

Jeśli każdą postacią umiesz grać to czemu nie. Stun, + dipsy z ulta w odległości 2 celów jest ogromne. Ma dobre sbtw tylko brak escapu :/

f1a327ea2f.png

Opublikowano

widziałem że ludzie nawet siedzą nim na topie/bocie i nieźle sobie radził. Branda mam kupionego. jest genialną postacią.

amqou1.png

Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...