Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin problem przy instalacji.

Metin799

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z instalacją oryginalnej gry Wiedźmin -Edycja Rozszerzona z Platynowej kolekcji. Problem pojawia się gdy wkładam DvD2 do napędu i nie chce mi "odpalić" płyty. DvD1 zainstalowałem bez problemu. Obie płyty nie są porysowane.  

(Komp to Asus K50AB, nazwa dysku to Slimtype DVD A DS8A3S SCSI CdRom Device.)

Z góry dzięki za pomoc!

cooltext2_asnpspw.png

Opublikowano

Jeśli płyty system nie może załadować oznacza to, że płyta jest uszkodzona, czyli kupiłeś kopię gry z uszkodzoną płytą. W tym wypadku pozostaje złożyć reklamację do sklepu lub pobrać te dane z internetu, co jest szybszym rozwiązaniem. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Złożyć reklamacji już mi się nie uda bo gra dawno była kupiona.

A teraz próbuje znaleźć właśnie te dane z DvD2.

Jeżeli możecie prosił bym o podesłanie jakiś linków.

Dzięki z góry!

cooltext2_asnpspw.png

Opublikowano

Nie możemy Ci ich podać bo to jest niezgodne z regulaminem niestety. Podchodzi pod piractwo.

Opublikowano

Nie możemy Ci ich podać bo to jest niezgodne z regulaminem niestety. Podchodzi pod piractwo.

Jeśli ma grę oryginalną to nie podchodzi pod piractwo. Piractwo jest wtedy jeśli nabywa się grę za darmo.  W każdym bądź razie nie sądzę, żeby mu ktoś tu to wrzucił. 

Opublikowano

Ale jak mamy mu dać pliki z płyty drugiej w sposób legalny bo wątpię abyś podesłał mu płytkę.

Opublikowano

Ale jak mamy mu dać pliki z płyty drugiej w sposób legalny bo wątpię abyś podesłał mu płytkę.

Ktoś mógłby to wrzucić na jakiś hosting (np.mediafire) ze skanem. Ale jak pisałem wcześniej nie sądzę, żeby komuś się chciało to robić. 

Opublikowano

Starczy że pobierz na torrentach pełnego wieśka tylko odznaczysz 1 plytke i 2 zostawiasz.

Odpalasz orginałe potem jak cie poprosi o DvD2 to montujesz 2 płyte (najlepiej daemon tools) wbijasz na mój komputer i uruchamiasz dysk F.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...