Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klilka pytań na temat m12

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co myślicie o tej arcie? :O celność... zasięg rażenia... dmg...  jakie perki .. moduły...

Opublikowano

Celność nie najgorsza, wystarczający zasięg strzału (z 1 końca do 2 po przekątnej przestrzeli), perki to standardowo: BiA i camo, moduły: Siata, dosyłacz, skupiacz.

Tyle.

Opublikowano

@Juri. nie wspomniał o dmg. W Fochy i inne podobny czołgi wchodzi nawet za 1000, wiec jest ładnie. W IS-3 na farcie walniesz 500 - 1000 i inne podobne czołgi.

Opublikowano

Mam tą arte, jest dobra. Celność? Trafia bardzo często. Zasięg rażenia z max działem jakieś 4 m. Dmg? Często wchodzi w takiego tigera II za 300 lub 500, ale nie raz uraduje jak wejdzie w E-100 za 1200 :D. Perki? Pierwsze ładowałem Kamo, potem Bia. Moduły? Ja dałem dosyłacz, siate i naprowadzenie.

Tyle :D

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Mam tą arte, jest dobra. Celność? Trafia bardzo często. Zasięg rażenia z max działem jakieś 4 m. Dmg? Często wchodzi w takiego tigera II za 300 lub 500, ale nie raz uraduje jak wejdzie w E-100 za 1200 :D. Perki? Pierwsze ładowałem Kamo, potem Bia. Moduły? Ja dałem dosyłacz, siate i naprowadzenie.

Tyle :D

Ale tą artę nie losuje na Xt, więc jak miałoby w E-100 za 1200 wejść o0? 

Opublikowano

Po nerfie celność bardzo przeciętna. Ale miałem taką btwę że wszedły 3 strzały po 1200, raz z podpaleniem. Dobra do rozwalania modułów.

Opublikowano

Po nerfie celność bardzo przeciętna. Ale miałem taką btwę że wszedły 3 strzały po 1200, raz z podpaleniem. Dobra do rozwalania modułów.

Ale w porównaniu do innych artylerii ma dobrą celność.

Opublikowano

Których?

Nie to mnie dziwi. Taki damage na E-100 jest bardzo mało prawdopodobny.

Opublikowano

Jak grasz plutkiem, to może ;p

Nie to mnie dziwi. Taki damage na E-100 jest bardzo mało prawdopodobny.

A mnie dziwi, że czasami w M6 wchodzi za 160 T_T. To jest arta, tu nie możesz obliczyć za ile i kiedy ci wejdzie.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Dzięki chłopaki za odp :P do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...