Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty vip paid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam vipa i jak wgram cracked np CW albo RTTC to mogę dostać bana na konto w bolu?? Jak tak to jakie są szanse?

Opublikowano

Będzie przy ładowaniu skryptu pisało banned hwid czy coś takiego.

Ja nigdy bana nie miałem pytaj się bardziej obeznanych.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Będzie przy ładowaniu skryptu pisało banned hwid czy coś takiego.

Ja nigdy bana nie miałem pytaj się bardziej obeznanych.

Nie ma innej metody? :c

Opublikowano

Nie dostaniesz żadnego bana, 50% ludzi nie kupuję tych skryptów, no błagam, 200 zł za Reborna jak można poszukać 5 minut i masz.

Opublikowano

Nie dostaniesz żadnego bana, 50% ludzi nie kupuję tych skryptów, no błagam, 200 zł za Reborna jak można poszukać 5 minut i masz.

10 sekund.

Opublikowano

Jak przez env nie da się bana wyłapać :D tylko przez skrypty cracked lolo. Ja nigdy bana nie dostałem w każdym razie. Wgl nie wiem jak można takiego bana dostać chyba trzeba się udzielać na forum i samemu im napisać, że się używa cracked skryptów ;O.

Deadboy

Opublikowano

Jak przez env nie da się bana wyłapać :D tylko przez skrypty cracked lolo. Ja nigdy bana nie dostałem w każdym razie. Wgl nie wiem jak można takiego bana dostać chyba trzeba się udzielać na forum i samemu im napisać, że się używa cracked skryptów ;O.

Próbowałem używać oryginalnego Yasuo Wind :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...