Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black ops / Black ops 2.

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od dawna jestem wilkim fanem zombiaków. Zawsze grałem na PS3 ale od 8 miesięcy konsoli nie posiadam, ponieważ sprzedałem i kupiłem PS4. Z racji, że nie ma nic podobnego na PS4 to pomyślałem, że mógłbym kupić obie części na PC. Gdzie mógłbym kupić najtaniej sam cd-key? Chciałbym grę + season pass w przypadku obu gier. Ile mnie to może wszystko kosztować? I jeszcze jedno, czy jest na PC sporo cziterów? Głównie mnie interesuje zombie, gdyż na multi nie grałem dużo. Następnie to sprawa z banowaniem. Jeżeli dołączyło mnie do lobby w, którym ktoś używa nielegalnego oprogramowania to czy ja również dostanę perma pomimo, że nie używałem tego? Gry kupię na allegro ale gorzej z dodatkami, nie widzę ich tam. Czy da radę je kupić tylko poprzez steam? Są dosyć drogie, bo 14 euro do bo1.

Opublikowano

Dałem się nabrać na zakup MW3,Black ops'a, najgorzej przeznaczone pieniądze na gry jakie wydałem  ;), jeżeli interesuje cię klimat apokalipsy zombie jest o wiele lepszych gier o tej tematyce.

Opublikowano

Bierz BO2 do zombie, bo1 gorsze.

Tak, gdy dolaczysz do lobby i ktos bedzie mial hacka to całe lobby dostaje bana :) Ale ja gralem ciągle z randomami prawie od roku i zadnego cheatera jeszcze :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Chcę obie gry bo w obie grałem na PS3. Pytam się gdzie mogę kupić taniej niż na steam a nie którą grę wybrać.

Opublikowano

Gry kupuję na allegro za grosze. Gdzie mogę kupić tanio DLC ?

Opublikowano

Polecam Call of Duty 4 Modern Warfare. Kupisz od 58zł. Jest tam pełno serwerów Rotu 2.2.2 albo coś tego typu. Ponad 200 map. Zdobywasz kase za zabijanie i lvl.

Za każdy lvl masz 2 pkt , którymi możesz ulepszać klasy. Każda klasa daje inne bonusy. Za kase kupujesz hp , ammo , inne bronie. W to gra sie multi , ale jest dużo pustych serwóe więc możesz sam.

1 runda składa się około z 14 fal zombie , naprawde warto to kupić. Obejrzyj se na youtube , wpisz cod4 rotu 2.2 zombie mod ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...