Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na umiejętności

Gxt'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, po pewnym czasie postanowiłem wrócić do worlda z nadzieją, że spam nitrem jakoś ustał. No ale oczywiście tak się nie stało. Ze swoimi 1* i 2* skillami nie mam szans. Jaki bot jest najlepszy na nabijanie umiejętności. Nie wiem czy pursuit bot czy trainer gamerz'a z opcją team escape, a może jakiś inny?

8654014495912661120289.png

Opublikowano

Tylko trainer by gmz. Nabija także części ultra, kasę i expa. Umiejętności równie dobrze możesz kupywać z kart ;)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Tylko trainer by gmz. Nabija także części ultra, kasę i expa. Umiejętności równie dobrze możesz kupywać z kart ;)

Fakt. Ten bot nabije ci 10 mln bardzo szybko i możesz iść do kryjówki i kupować pakiet losowy umiejętności. Bot tak szybko nabija, że nawet po godzinie kupowania kasa ci się nie skończy. Tylko uważaj, żeby nie napełnił się na max magazyn, ponieważ napełnia się bardzo szybko. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Fakt. Ten bot nabije ci 10 mln bardzo szybko i możesz iść do kryjówki i kupować pakiet losowy umiejętności. Bot tak szybko nabija, że nawet po godzinie kupowania kasa ci się nie skończy. Tylko uważaj, żeby nie napełnił się na max magazyn, ponieważ napełnia się bardzo szybko. 

Umiejętnościami szybko zasyfi, lepiej nabocić, użyć skille lepsze do aut, kupić karty, znowu włożyć, sprzedać syf, i od nowa włączyć bota (da się zatrzymać tymczasowo sesje bota jeśli się gry nie wyłączy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...