Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 3 - gra się wyłącza

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Na starym kompie mam problemy z Armą 3. Normalnie odpalam na niskich ustawieniach, 1280x720, i wchodzę na serwer ALP. Wszystko działa normalnie ale po paru minutach (ok 20-30) gra zaczyna się strasznie zacinać 1fps itd. Po restarcie gry już wszystko jest ok a gdy pogram chwilę na tym 1 fps jest crash i jakiś komunikat ale go wyłączyłem :D

RAM : 3 GB DDR2

PROCESOR : Dual Core E6500 2.93 ghz

GRAFIKA : GEFORCE 9500 GT

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Proponuje wyczyścić komputer z różnego typu brudu, potem możesz jeszcze zastosować przy włączonej grze w menadżera zadań ustawienie priorytetu na wysoki, powinno ci to dodać FPS'y.

Opublikowano

Proponuje wyczyścić komputer z różnego typu brudu, potem możesz jeszcze zastosować przy włączonej grze w menadżera zadań ustawienie priorytetu na wysoki, powinno ci to dodać FPS'y.

@Stalker. Wyczyściłem CCleanerem, użyłem funkcji oczyszczania dysku i przeskanowałem kompa. Z menadżerem zadań zaraz spróbuję ale nie sądzę że to coś pomoże.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

@Stalker. Wyczyściłem CCleanerem, użyłem funkcji oczyszczania dysku i przeskanowałem kompa. Z menadżerem zadań zaraz spróbuję ale nie sądzę że to coś pomoże.

Bardziej mi chodziło o wyczyszczenie komputera dosłownie czyli w środku z kurzu, może za dużo masz stopni i dlatego ci wyłącza się gra, ja miałem podobnie z fifą 12 :D.

Opublikowano

@Stalker. Aaaaa xD Dobra zaraz to zrobię i dla lepszego efektu zostawię otwartą obudowę i odpalę sobie wiatrak :D Może pomoże 

// Nic to nie dało 

// Problem rozwiązany pomogli mi na live

//Zamykam na prośbę autora tematu w raporcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...