Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed Epic Escape

Bentilus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dziś chciałbym Wam pokazać całkiem dobrego plejsa z mojej strony. Zedem, udało mi się uciec w efektownym stylu. Grę co prawda przegraliśmy, ja od razu przyznam, że miałem tutaj staty bodajże 4/12, oraz że przegraliśmy to, ale to dlatego, że moja drużyna niezbyt się dogadywała (nie było flejmu), nie potrafiliśmy ustalić prawidłowego focusu, mnie dość słabo kryli, zaś przeciwnicy doskonale wiedzieli, jak grać i kogo focusować (mnie). Sam również popełniłem kilka rażących błędów, przyznaję, jednak nawet przeciwnicy po grze zapewnili mnie, że grałem dobrze i wyrazili swe niezadowolenie z powodu naszego afk'a na początku :P. Miło :).

Zapraszam do oglądania i komentowania!

https://www.youtube.com/watch?v=xUlDF4ENOZc

Edit: Ściszcie sobie dźwięk około 1:05, ponieważ zaczyna się tam głośna muzyka, zauważyłem to po czasie. Przepraszam za to :).

Opublikowano

Nie żeby coś, ale czy w takim razie uważasz, że skoro Ty tak robisz co grę to już akcja słaba, tak? Bo tak można wywnioskować :P. A flasha tutaj nie miałem, był na cd, oczywiste jest że bym go wtedy użył :). Nie zrozum mnie źle, może i się czepiam, ale to, że Ty tak robisz nie oznacza od razu, że akcja jest słaba/zła. Nawet jeśli często jest widywana na wyższych poziomach, to i tak akcje tego typu nie są słabe/złe - ich częstość ma się nijak do umiejętności, by takie coś wykonać :).

Opublikowano

Wcale nie taki epic, norma u zeda. No ale udało ci się uciec co jest najważniejsze. Trochę głupie z twojej strony chodzenie solo w enemy's jungli. 

Opublikowano

Wcale nie taki epic, norma u zeda. No ale udało ci się uciec co jest najważniejsze. Trochę głupie z twojej strony chodzenie solo w enemy's jungli. 

Fakt, to był mój tragiczny błąd, który na szczęście nie kosztował mnie utraty życia  :P.

Nazwa epic no nie ukrywam jest dość chwytliwa, szczerze to chyba nie spodziewałbyś się, że ktoś nazwałby taki twór "Normalna ucieczka Zeda" lub coś takiego? :) Akcja norma fakt, ale żeby tak grać to trzeba tym Zedem umieć grać. Dzięki za koment :D

Opublikowano

Zrób z tego "niezłe momenty" XDD.

Akcja jest normalna, po prostu przeciwnicy byli niezbyt ogarnięci i nie pilnowali cienia na ulcie.

Hmm, plejs to, to nie jest, ale... No, ale xD. Norma u zeda. Już po 10 grach nim można takie rzeczy robić easy.

Opublikowano

Nie powiem, wyszło ładnie, ale ja tak robię dość często;)

Najpopularniejszy trick zedem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...