Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tekstury

mmaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie ty k***a masz ustawienia grafiki w cs go? Tam sa ustawienia wideo jak juz, a po drugie nie ma tam takiego czegos jak zaawansowane, przynajmniej ja nie widze. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj wcale.

No lunecie od awp jest takie odbicie i ja chce to usunac

Opublikowano

Gdzie ty k***a masz ustawienia grafiki w cs go? Tam sa ustawienia wideo jak juz, a po drugie nie ma tam takiego czegos jak zaawansowane, przynajmniej ja nie widze. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj wcale.

No lunecie od awp jest takie odbicie i ja chce to usunac

Ustawienia grafiki to inaczej Ustawienia Wideo :)

Zaawansowane ustawienia to ustawienie detali na niskie/średnie itd.

Odbicie w lunecie jest przez to co napisałem

Wchodzisz w ustawienia wideo - Detale Shadera - Bardzo Wysokie

I tak btw. nie chciałbyś bym również do ciebie tak pisał. Więc ochłon troche - jaki kraj takie obyczaje

graphic.png

Opublikowano

To też o tym mówie

Detale Shadera daj na Niskie jeśli chcesz jak koleś na SS

graphic.png

Opublikowano

Ustawienia grafiki to inaczej Ustawienia Wideo :)

Zaawansowane ustawienia to ustawienie detali na niskie/średnie itd.

Odbicie w lunecie jest przez to co napisałem

Wchodzisz w ustawienia wideo - Detale Shadera - Bardzo Wysokie

I tak btw. nie chciałbyś bym również do ciebie tak pisał. Więc ochłon troche - jaki kraj takie obyczaje

Nie chce detali shadera na wysokie, bo to nie rozwiąże mojego problemu. Wyrażaj się konkretnie jeżeli chcesz uzyskać normalną odpowiedź. Wnerwiają mnie ludzie co gadają głupoty, a gówno wiedzą.

Pisałem wcześniej, że wszystko mam na niskie. Ustawienie detali shadera na wysokie, jak i na niskie nie rozwiązuje problemu.

Opublikowano

Koleś - jak z całego serca chce ci pomóc a ty na mnie najeżdżasz.

Chcesz by światło odbijało się od lunety do ustawienia shadera dajesz na Bardzo Wysokie ( na wysokich nie działa ) :)

Witam,

Jaka jest komenda, lub co trzeba zrobić, aby wyłączyć połysk(?) na teksturach. Chodzi mi np: o odbicie terenu na lunecie w awp.

Z góry dziękuję za pomoc.

Nie ma takiej komendy na połysk - jest to poprostu Ustawienie Shadera na Bardzo Wysoki.

Nic innego nie poradzisz

graphic.png

Opublikowano

Najechałem na Ciebie tylko raz w ramach odpowiedzi. Ja właśnie nie chce tego całego odbicia, bo to mi zżera fpsy. Mam detale shadera na niskie i to odbicie, i połysk dalej są.

Opublikowano

Hmm - wgraj config od mag1ka na more FPS

To napewno pomoże :)

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Już chyba wiem. Ustawiasz niskie w menu a wchodzisz na serwer to znowu masz Bardzo Wysokie zapewne.

Wina configu :)

graphic.png

Opublikowano

Nie mam tak. Przed chwilą odkryłem, że próba zmiany detali shadera w grze kończy się crashem i powrotem do pulpitu. Zrobię spójność plików gry i dam znać, czy coś się zmieniło.

Dobra udało się, po sprawdzeniu spójności plików gry odnalazło 59 złych plików. Po tej czynności zresetowało mi wszystkie ustawienia i już wszystko jest w porządku. Dzięki za próbę pomocy i przepraszam za ten incydent, myślałem, że próbujesz tylko nabić sobie posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...