Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada na 1 e-mail?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak zablokować jeden e-mail na przeglądarkach [email protected] żeby nie mógł się logować na fb,✉ poczta Interia itp itd?

Mam 2 e-maile które chce zablokować bo korzystają z mojego laptopa pod moją nieobecnościa...

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

nie ma takiej możliwości, jak wyłączony to pewnie też używany laptop twój, co? napisz sensownie o co chodzi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Chodzi o to ze mam swojego laptopa i np 2 braci używa emalia [email protected] i [email protected] no i co wracam do domu to e-maile widnieją ze się logowali na Facebook i poczta itp. Ja chcę zablokować taki emAil żeby na moim laptopie nie mógłby on być używany. Np po wpisaniu emalia i hasła wyskakuje błąd jakiś.

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Nie łatwiej będzie założyć hasło? Gdybyś zablokował dwa maile, oni mogliby stworzyć nowe i przepisać na nie swoje konta na facebooku.

Opublikowano

wystarczy konta pozakładać każdemu w systemie i po problemie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Mam hasło bo mam Windowsa 8 w tym rzecz ze oni nie mają używać mego laptopa. A są za głupi by przypisać Facebooka do innego emalia. Nie da rady wiec tego zrobić?

Ps. Nie będę kont im zakładać bo to zamula laptopa.

Opublikowano

Jeżeli masz Windows7 Polecam stworzenie konta Guest/User dla braci, nie na modzą w systemie i nie będą ci się wyświetlać E-Mail'e, a jak chcesz im zablokować dostęp do Facebook to polecam programy do blokowania adresów, dodatki do przeglądarek i będziesz wyłączał, ale wiesz każdy jest równy sobie...

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

niektórym to już tu zamuliło całkowicie mózg skoro najprostszych rzeczy nie potrafią zrobić na komputerze jak założenie konta czy tylko założenie hasła na swoje konto

skoro jednak masz swoje konto, na dodatek z hasłem to do cholerki w jaki sposób używają tego konta skoro nie mają pojęcie jakie to hasło ?  napady paranoi masz czy co, hasło muszą widocznie znać jak używają laptopa to sobie je zmień to ci nie uruchomią systemu i nie będą używali żadnych innych emaili I PO  PROBLEMIE 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

dobra weź prosze nie udzielaj się skoro nie rozumiesz o co mi chodzi. a jaśniej dla ciebie: laptopa mogą używać ale nie mają używać facebook (gry) ani e-maila pod moją nie obecnością dlatego chce ich emaile zablokować.....

Opublikowano

to do cholery załóż konto byle jakie dla nich skoro mogą używać komputer i zablokuj na nim przeglądarki  , każdy będzie miał swoje i przestaniesz narzekać że używają swojego FB czy maila  na twojej przeglądarce , każdy będzie miał swoje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...