Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Ile osob z forum uzywa bota?

Loth Sugan

Ile osob uzywa bota z forum?  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uzywasz bota do gry?

• Tak
      18
    • Tak ale tylko z darmowych funkcji/ skryptów
      10
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

50% na pewno się znajdzie

w końcu to forum o hackach

ja używam. bola

@Highlander98

lol, przynajmniej umiem grać jak platyna bez,  w tamtym sezonie wysoka platyna bez niego.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Raz grałem, zrobiłem 3/11 ryzem i odinstalowałem ^_^  Lepiej mi idzie bez bota jak z.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Gram od 1st sesonu w ktorym juz mialem golda (a nad nim byla tylko platyna bo diamentow jeszcze nie wprowadzili), wczesniej DOTA i nigdy nie potrzebowalem wspomagaczy.

Opublikowano

Nie korzystam z hackow, większość co przydaje się dla mnie z forum to poradniki dotyczące postaci, czasami nieaktualne ale jednak z każdego coś można nowego wziąść. :) Jestem unrankedem, można powiedzieć że nowy, kilka miesięcy gry za mną, chcę się przygotować do rankedów i nie zamierzam używać wspomagaczy.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Raz odpaliłem z ciekawości i tylko skupiałem się kiedy go użyć, przez co strasznie lamiłem. Jak dla mnie sam bot jak i osoby które z niego korzystają to gówno.

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...