Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motorola Moto G vs myPhone Cube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez bym byl za motorola.  Marka ktora juz spory czas jest na rynku a my phone cube?? Co to w ogole jest. Juz brat kupil telefon z lepszymi parametrami a po paru miesiacach juz narzeka ze sie zacina, ze czase nie moze dzwonic , filmy mu sie zacinaja

u1lc.png
Opublikowano

Szczerze doradzał mi nawet konsultant, żebym wybrał motorolę, ale nie wiem czego myphone bardziej mnie przekonywał, dlatego lepiej się zapytać ludzi :P

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nie wiem jakie specyfikacje maja te telefony ale zapewne motorolla ma nowszze i bardzien wydajne czesci bo z tego co pamietam to myphone sa dlatego tanie bo maja dobre ale stare czesci i np. 1 ghz od myphona dziala tak jak 512 ghz nowej generacji

Specyfikacje podałem w linku porównującym w pierwszym poście

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/7581/8118/0/0/

Opublikowano

Weź Motorolę Moto G,została potwierdzona informacja, że pojawi się aktualizacja do Androida L.

Sam jestem w jej posiadaniu, i na prawdę najlepszy wybór w tej cenie. 

Działa szybko, 0 problemów, nie zawiesza się. Jedynie w przyszłości może Ci braknąć miejsca z powodu braku wejścia na kartę, ale to już zależy jak je zagospodarujesz. 

Jedyną wadą jest niewymienialna bateria, ale w internecie można ją kupić, a także pojawiają się poradniki jak ją wymienić, dlatego jak już po 2 latach skończy Ci się gwarancja i bateria nie będzie trzymać zbyt długo to można coś wymyślić: P

Edit. Dobra pomyślałem że dopiszę coś jeszcze xD

Ten telefon posiada świetny ekran jak na ten przedział cenowy, technologia IPS, rozdzielczość HD.  Ekran jest czytelny nawet pod ekstremalnymi kątami i prawie nie zmienia się odcień kolorów.

Procesor bez problemu poradzi sobie z nawet najbardziej wymagającymi grami, aplikacjami i filmami FullHD. 

Opublikowano

Weź Motorolę Moto G,została potwierdzona informacja, że pojawi się aktualizacja do Androida L.

Sam jestem w jej posiadaniu, i na prawdę najlepszy wybór w tej cenie. 

Działa szybko, 0 problemów, nie zawiesza się. Jedynie w przyszłości może Ci braknąć miejsca z powodu braku wejścia na kartę, ale to już zależy jak je zagospodarujesz. 

Jedyną wadą jest niewymienialna bateria, ale w internecie można ją kupić, a także pojawiają się poradniki jak ją wymienić, dlatego jak już po 2 latach skończy Ci się gwarancja i bateria nie będzie trzymać zbyt długo to można coś wymyślić: P

Edit. Dobra pomyślałem że dopiszę coś jeszcze xD

Ten telefon posiada świetny ekran jak na ten przedział cenowy, technologia IPS, rozdzielczość HD.  Ekran jest czytelny nawet pod ekstremalnymi kątami i prawie nie zmienia się odcień kolorów.

Procesor bez problemu poradzi sobie z nawet najbardziej wymagającymi grami, aplikacjami i filmami FullHD. 

A nie będzie problemów z oglądaniem np. anime w telefonie? Bo właśnie nie przekonuje mnie wielkość wyświetlacza :/

Opublikowano

To kup note 3 i będziesz miał wielki ekran. Moto g będzie dobra, ekran nie jest za mały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...