Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Nowy Świt"

neXt15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat stworzony w celu dyskusji na temat nowego filmu pt. "Nowy Świt".

Co sądzicie o tym 6 minutowym (prawie siedmiominutowy) filmie? Chcielibyście zobaczyć taki film w wersji pełnometrażowej? 

Jeśli ktoś nie wie o co chodzi, odsyłam na stronę League of Legends! 

http://eune.leagueoflegends.com/pl/creative-spotlight/new-dawn

Zapraszam do dyskusji! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Według mnie świetne wykonanie Rengara, Katariny i Leony. Jeden z lepszych filmików jaki wydał Riot. ;-)

Opublikowano

Dodam jeszcze: Jak Draven może nie trafić toporem? Jak Rengar może na kogoś skoczyć nie będąc w krzakach? :D

Specjalista
Opublikowano

Z*******e <3 Te świetne animację Rengara, Leony a do tego Graves, fajnie jakby Riot wydał film lub coś w tym desenie, pełnometrażowy z wieloma bohaterami głosem...
Report Nautilus for ks jax

Opublikowano

No, no. Szczena to mi opadła lekko, jak zobaczyłem te animacje Ahri, Katariny, Leonki ... no i Kitty-Kitty Rengara. Boski film, chciałbym coś zobaczyć w kinie, coś w ten deseń! 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Chyba sie zakochałem w tym filmie. Bardzo mi się spodobał, i występuje tam mój main Renguś ;D. Ahri wygląda przesłodko, leona też ;D. GG riot oby tak dalej  :) Fajnie by było pełnometrażowy film taki.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ahri ma małe cycki, pewnie przez to że na splash arcie ma większe. :P

Co do filmiku, mnie się podoba! Choć mam przeczucie, że możemy spodziewać się niedługo fan parringów Ahri z Rengarem. :D

Opublikowano

Ahri ma coś małe cycki

Są idealne! <3

@top: Mi szczęka opadła jak zobaczyłem kreeeew! Normalnie przecudowne animacje, jednak zastanawiam się czemu Ahri przez cały czas tylko uciekała, pod sam koniec zabiła Dariusa. Jednak nie zmienia to faktu że wyszło MEEEGA! <3

Widzieliście Media? Wydaje mi się że te spoilery to nowe wyglądy postaci, które wkrótce ujrzą światło dzienne! :D

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Hmm... Uwagi

1. Ahri coś za młodo wygląda xDD. Taka niezbyt.

2. Better nerf rengar

3. Darius op xDDD, dravena rengar od razu zabił, a darius luj 3 proste mu... i leży xDD.

4. Leona przeżyła bullshit xD. Bo GA nie miała...

5. Katarina przez cały film skakała, GDZIE JEJ SŁYNNE ULTY?

6. Ahri też broken zlekka, albo evadeee ma bo wszystkiego unika. xD

7. Brakuje mi troszkę tej dynamiki z pierwszej zapowiedzi.

8. Draven mnie zaskoczył! O,o

To oczywiście tylko i wyłącznie moje osobiste zdanie.

Plusy:

-Ładna oprawa graficzna

-Muzyka przyjemna dla ucha

-Jax naprawdę ładnie im wyszedł

-Ulty leony bardziej przypominało ulty lux, nie wiem czemu :D

I wiele innych przyjemnych rzeczy.

Ogólnie na plus, aczkolwiek nie pokazali towerów/minionów itd. Nie oddali tak dokładnie tego "smaczku" league of legends.

Opublikowano

Muszę powiedzeć, że dobry klip. Chętnie obejrzałbym pełnometrażowy film w kinie ;). Zdziwiłem się bo pojawiła się krew xD, Rengar i Kata mieli najlepszą scenę :). Moje ulubione postacie <3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...