Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na raking!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobna zacny pan znany programista @Serip miał pisać plugin na ranking :P
Jeżeli chodzi o skrypt to Skrypt by Cegli, Cookie, a jeżeli chcesz plugin to wpisz w googl* plugin EloPlugin :P

Uczę się pisać pluginy, chcesz jakiś? Pisz śmiało na PW, a na pewno odpowiem :P.

Opublikowano

Skrypt by Cegli? Weź nie żartuj :D Co to tematu: wynajmij programistę lub sam napisz plugin :D W tych co używają inni sa bugi ;)

iker_casillas___2012_by_majorczyk8-d5dzi

Opublikowano

masz tutaj bardzo dobry skrypt na ranking

http://skript.pl/index.php?/topic/864-psranking-ranking-pvp-punkty-nad-g%C5%82ow%C4%85/page-6

jak pomogłem to daj lajka :P

Super plugin  tylko ma 1 bug zailcza smierci a nie zalicza zabojstw jest moze nowasza wersja tego skryptu czy to ostateczna? bo tylko ten 1 bug zobacyzlem ale i tak masz like

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Podobna zacny pan znany programista @Serip miał pisać plugin na ranking :P

Jeżeli chodzi o skrypt to Skrypt by Cegli, Cookie, a jeżeli chcesz plugin to wpisz w googl* plugin EloPlugin :P

Serip chyba już się na MPCforum nie pojawi. ^^

@TOPIC: Napisz do jakiś programistów, żeby Ci napisali za $$, bo za darmo

dobrego pluginu Ci nikt nie udostępni.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Ja mam napisane coś tam na MySQL ale własny użytek. Napisz czy chodzi ci o ranking tylko killi i zgonów czy też jakiś ranking typu 1000 ranku na start i za zabicie dostajesz punkty względem rankingu przeciwnika.

3728097908.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...