Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie do carryowania gówien

Slondermon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak.

Grałem sobie ryzem na midzie, jak zwykle miałem najlepsze statystyki z drużyny pod koniec, ale to nie ważne.

Nie chcę tutaj płakać ani wyżalać się jakie to słabe gówna są zawsze w moim teamie, i nawet jak są w przeciwnym to nic nie można zrobić albo że w tfy wchodzę zawsze sam bo 4 gówna za mną od razu uciekają zamiast pomóc.

Chodzi tu o postacie.

Jakie są najlepsze postacie do carryowania gier? Słyszałem, że katarina, ww w jungli albo j4 na topie, to prawda? Jak tak, to jakie są jeszcze inne postacie? Myślałem nad teeto, grałem nim ostatnio dość sporo i muszę przyznać, że nawet dobrze mi nim szło.

(chodzi oczywiście o postaci w aktualnej mecie lub które koszą w late)

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

zależy w jakiej jesteś dywizji to prawda ze kata można wygrać grę znam ludzi którzy sama kata wyszli do platyny 1 po za kata jest jeszcze fizz i nasus 

Opublikowano

Vayne, Yi, Yasuo, Jinx, Rengar, Nasus.

A jaką masz dywizję, że sam wchodzisz w team fight zamiast czekać na engage od twojego teamu?

Opublikowano

Ja tam na ADC gram i idzie mi całkiem dobrze, ale polecam do carrowania: Draven, Lucian, Vayne, Caitlyn, Jinx, KogMaw i tyle #CarryAll

Opublikowano

Orianna

+poke

+slow

+shield

+przyśpieszenie

+AoE stun

+boska w TF

Fizz

+dobry w 1v1

+dash

+krwawienie

+mobilny

+untargetable

+dobrze przeliczniki

+slow

+knock up

Opublikowano

Ja mam 390 gier Lee sinem I bardzo dobrze I dosc latwo carry hard na topie dlatego ze ma bardzo duzy potencjal na early game I jak zdobedziesz FB to pewnie latwo bedziesz mial

Opublikowano

Po 1 piszesz, ze nie chcesz sie wyzalac a to robisz, po 2 uzywaj slownika, niewazne pisze sie razem.

po 3 jesli na low elo nie mozesz wycarrowac gowien to znaczy ze sam jestes gownem co widac po tym jak zaznaczyles najlepse statystyki a w grze nie carruje ten co ma kill,e tylko ten kto zabiera wieze, dragi  i chroni team

po 4 na niskim elo da sie carrowac kazdym ale  co do tematu wez cos do teamfightow bo low elo = all mid po 10 minucie

Opublikowano

przenies sie na trucje i graj kata to wyjdziesz do challengera bo kebaby nie potrafia tego z kontrowac :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...