Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak... jak?!

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytan

1. Jakim cudem wygrywajac pare rankedow z rzedu, potem przegrywam i zaczynam znowu od 10 lp?

2. Dlaczego jak zawsze wygrywam swoja linie, pomagam na innych i jestem nafeedowany to moj team gra slabo?

3. Dlaczego jak ja gram slabo to moj team jest ogarniety?

4. Dlaczego tak jak pisalem w pkt.2 zawsze wygrywam linie to nie dawno trafil mi sie Darius ktory nie dal mi nawet dobrze przyfarmic przy wiezy i zabijal mnie pod nia na 4lvl?  Robil ze mna co chcial, ja gralem Fiora. Mam nia 65% wygranych

5. Dlaczego jak jestem w S4 to trafia mi nie raz B5/B3/B4???

6. Czy 1200-1300 team mmr na s4 to db.?

7. Co mam zrobic abym mogl grac fajnie te rankedy a nie sie tylko wkurzac i miec przyjemnosc z grania?

PS. Teraz jak to pisze to gram rankeda ( jest 3-47) i co chwile slysze "Przeciwnik jest legenda". :D

Opublikowano

1. Bo pewnie masz c*****e mmry.

2. Bo nie umiesz carrować solo.

3. Nie wiem, też tak mam.

4.  Aha

5. Jak jesteś w s4 to nie płacz, bo byś miał mózg to byś wyszedł.

6. Jak już to nie pisz o mmry, bo ELO [*] tylko określa skilla, a nie mmr. Mam mmr 2500 a jakoś nie gram z takimi prosami

7.  Mieć mózg i carrować solo

Opublikowano

Też mam z tym dziwnie, wygrywam powiedzmy 12 rankedów pod rząd, a potem 9 przepieprzam typowo przez afki, zwyczajny feed teamu, nie wiem no. Da się wychodzić, ale mozolnie, bo całe LP traci się na tym lose streaku po wygranych ;v Do platyny w ten sposób nie wyjdę za szybko ^^

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...