Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Engine w karierze zawodnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zGZVMfl.png

Cheat Engine to program, w którym możemy zmienić wartość adresów (czyt. statystyki itp.)

Download

Podpinanie Cheat Engine pod dany proces:

1. Klikamy na komputerek w CE

o2Kg0qh.jpg

2. Wybieramy Fifa 14/World w zależności w czym chcemy zmieniać wartości, i zatwierdzamy przyciskiem "Open"

HcW6lXD.jpg

Zamrażanie i zmienianie wartości adresu:

1. Klikamy dwa razy lewym przyciskiem myszy na wartość

Hawtu3m.jpg

2. Klikamy na kwadracik obok adresu, aby go zamrozić

RrGV2fp.jpg

C3sZfGs.png

1. Podpinamy CE do procesu Fify 14, wchodzimy do kariery swojego zawodnika.

Sprawdzamy w zakładce wyzwania co chcemy zwiększyć, oraz ile mamy tego punktów.

W moim przypadku będzie to "Mijanie dryblingiem [...]"

xwDV1Un.jpg

2. Po pierwszym scanie gramy mecz i staramy się powiększyć ilość punktów w tym zadaniu.

zqZ3r87.jpg

3. Powtarzamy punkt 2, aż zostanie nam 1 adres.

Zmieniamy wartość adresu nawet na 999, w moim wypadku wystarczyło 250, aby zaliczyć wszystkie wyzwania.

QPlNnsd.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poradnik będzie aktualizowany w przyszłości, może macie jakieś prośby dotyczące poradnika?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

A jak chcę zmienić w trybie kariery w Fifa 14 np. ilość przechwytów to nie działa...

Opisz bardziej twój problem

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@dzekon

Najpierw wejdz w wyzwania, kliknij wstecz (u mnie w prawym dolnym rogu przycisk B), a nastepnie wejdz w wyzwania jeszcze raz i dopiero wpisuj wartość.

TuByłaSygnatura.png

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie dałoby radę zrobić tak, żeby dodać punkty do statystyk nie tracąc przy tym możliwości zdobywania osiągnięć? Wiem, że da się podczas tworzenia wirtualnej gwiazdy, zmieniając pozycję (zmieniają nam się wtedy statystyki i program wykrywa, o którą pozycję nam chodzi). Chodzi o to, że zapomniałem sobie zboostować jednej statystyki, a już trochę pograłem i szkoda mi zaczynać od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...